Dateigröße 5,334,341 Byte
Dateiname MB491_MB471_MB451_MB461_MB441_MB491+LP_MB461+LP_PCLe_OSX_020001_31257.dmg
Kategorie Druckertreiber
Programmversion 2.0.1
Produkte ES4161 MFP; ES4191 MFP; MB441; MB451; MB461; MB461+LP; MB471; MB491; MB491+LP; MPS4200mb; MPS4700mb
Betriebssystem Mac OS X 10.4
Sprachen Brasilianisches Portugiesisch; Englisch; Französisch; Deutsch; Italienisch; Koreanisch; Portugiesisch; Spanisch; Traditionelles Chinesisch

INSTALLATION

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. The disk image will be mounted on a desktop.
3. Launch the program by double clinking the icon in the disk image.