Dateigröße 1,488,693 Byte
Dateiname MC780_ES7480_MFP_MPS4242mc_X4_22390.dmg
Kategorie Druckertreiber
Programmversion 1.34
Produkte ES7470 MFP; ES7480 MFP; MC760; MC770; MC780; MPS3537mc; MPS4242mc
Betriebssystem Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4
Sprachen Brasilianisches Portugiesisch; Dänisch; Niederländisch; Englisch; Finnisch; Französisch; Deutsch; Italienisch; Japanisch; Norwegisch; Polnisch; Russisch; Spanisch; Schwedisch

INSTALLATION

1.Double click on the downloaded file icon for installation.
2.The disk image will be mounted on a desktop.
3.Launch the program by double clinking the icon in the disk image.