SUPPORT

Hvor finner jeg produktnavnet og serienummeret mitt?

Produktnavn

Du finner produktnavnet på siden av produktet.
Merknad
  • Det kan hende at en liten bokstav i slutten av produktnavnet ikke finnes i beskrivelsen.

Hvis du ikke finner et eksakt samsvar med modellnavnet ditt, kan du velge et lignende modellnavn. Driveren og brukerhåndboken har samme produktnavn.

For produktnavnet MC873 kan du for eksempel velge enten MC873dn eller MC873dnv

Serienummer

Serienummeret er en unik sekvens bestående av tall og/eller bokstaver som brukes til å identifisere produktet.

Du finner produktets serienummer på et av følgende steder:

• På baksiden av maskinen
  • På venstre eller høyre side
  • Inne i toppdekselet.
Se siden Vanlige spørsmål, skriv inn "serienummer" som nøkkelord og velg modellnavnet ditt.

VANLIGE SPØRSMÅL >

Hvis produktnavnet er MC873, velger du MC873dn eller MC873dnv.

• Du kan finne serienummeret på brukerhåndbokkartet i stedet for på etiketten.
  • Det kan også hende du finner serienummeret på tilleggsutstyr eller deler som er installert med enkelte produkter.

linkedin twitter youtube

©1995-2018 Oki Europe Ltd.