Tietosuojakäytäntö


Tervetuloa OKI Europe Limitedin tietosuojakäytäntöön.
 
OKI Europe Limited on sitoutunut suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.
 
Tämä käytäntö määrittelee perustan, jolla käsittelemme sinulta keräämiämme tai sinulta saamiamme henkilötietoja. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo sinulle, kuinka huolehdimme henkilötiedoistasi, oikeudestasi yksityisyyteen ja kuinka laki suojaa sinua. Käymällä tällä verkkosivustolla hyväksyt tässä käytännössä kuvatut käytännöt.

1.    TÄRKEITÄ TIETOJA JA KEITÄ OLEMME

TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN TARKOITUS


Tämä tietosuojakäytäntö pyrkii kertomaan sinulle, kuinka keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi tämän verkkosivuston ja sosiaalisen median käyttösi kautta, mukaan lukien tiedot, joita voit antaa tämän verkkosivuston kautta tilatessasi uutiskirjeemme tai ostaessasi tuotteen tai palvelun. Tämä käytäntö määrittelee myös, kuinka käytämme puhelimitse, sähköpostitse tai muulla vaihtoehtoisella kirjeenvaihtotavalla annettuja henkilötietoja. Tätä verkkosivustoa ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä tietoisesti kerää lapsia koskevia tietoja.


On tärkeää, että luet tämän tietosuojakäytännön sekä muut käyttöehdot tai muun tietosuojakäytännön tai reilun käsittelykäytännön, jonka voimme toimittaa tietyissä tilanteissa kerätessämme tai käsitellessämme sinua koskevia henkilötietoja, ollaksesi täysin tietoinen siitä, miten ja miksi käytämme tietojasi. Tämä tietosuojakäytäntö täydentää muita ilmoituksia, eikä sen tarkoitus ole syrjäyttää niitä. 


REKISTERINPITÄJÄ


OKI Europe Limited on rekisterinpitäjä (siihen viitataan termein ”me”, ”meitä” tai ”meidän” tässä tietosuojakäytännössä) ja vastuussa henkilötiedoistasi. 


Jos sinulla on kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä, mukaan lukien pyynnöt käyttää laillisia oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla esitettyjä tietoja.


YHTEYSTIEDOT 


OKI Europe Limited, kaupparekisterinumero 02203086

Rekisteröidyn toimipaikan sijainti ja fyysinen osoite on Blays House, Wick Road, Englefield Green, Egham, Surrey, TW20 0HJ, Yhdistynyt kuningaskunta

Puhelinnumero: +44 (0)20 8219 2190

Sähköpostiosoite: DataPrivacyOfficer@okieurope.com

 

Sinulla on oikeus tehdä kantelu milloin tahansa tietosuojavaltuutetulle (Information Commissioner’s Office, ICO), Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuoja-asioiden valvontaviranomaiselle (www.ico.org.uk). Arvostaisimme kuitenkin tilaisuutta vastata huolenaiheisiisi, ennen kuin otat yhteyttä tietosuojavaltuutettuun, joten ole hyvä ja ota meihin yhteyttä ensi kädessä.

2.     SINUSTA KERÄÄMÄMME TIEDOT

Voimme kerätä, käyttää, säilyttää ja siirtää erilaisia henkilötietojasi, jotka olemme ryhmitelleet seuraavasti:
  • Henkilöllisyystiedot sisältävät nimet, käyttäjätunnuksen tai vastaavan tunnisteen, siviilisäädyn, ammattinimikkeen, syntymäajan, iän, sukupuolen ja kansalaisuuden.
  • Yhteystiedot sisältävät laskutusosoitteen, toimitusosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerot.
  • Taloudelliset tiedot sisältävät pankkitilin ja maksukortin tiedot ja luottoluokitukset.
  • Tapahtumatiedot sisältävät tiedot maksuista sinulle ja sinulta ja muita tietoja tuotteista ja palveluista, jotka olet ostanut meiltä tai jakelijoiltamme tai jälleenmyyjiltämme
  • Tekniset tiedot sisältävät internetin protokollaosoitteen (IP-osoitteen), selaimen tyypin ja version, aikavyöhykeasetuksen ja sijainnin, selaimen lisäosien tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän ja -ympäristön ja muun tekniikan laitteissa, joilla käytät tätä verkkosivustoa.
  • Profiilitiedot sisältävät käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, sisäänkirjaustietosi, tekemäsi ostokset tai tilaukset, mielenkiintosi kohteet, mieltymyksesi, palautteesi ja vastauksesi kyselyihin.
  • Käyttötiedot sisältävät tietoja siitä, kuinka käytät verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palvelujamme
  • Markkinointi- ja viestintätiedot sisältävät valintasi liittyen markkinoinnin vastaanottamiseen meiltä ja kolmansilta osapuoliltamme ja viestintävalintasi.

Keräämme, käytämme ja jaamme myös koostetietoja, kuten tilastollisia tai taustatietoja, eri tarkoituksiin. Koontitiedot voivat olla henkilötiedoistasi johdettuja, mutta niitä ei pidetä henkilötietoina laissa, koska nämä tiedot eivät paljasta henkilöllisyyttäsi suoraan tai välillisesti. Voimme esimerkiksi koostaa käyttötietosi tiettyä verkkosivuston toimintoa käyttävien käyttäjien prosenttiosuuden laskemiseen. Jos kuitenkin yhdistämme tai liitämme koontitiedot henkilötietoihisi siten, että niistä voidaan tunnistaa sinut suoraan tai välillisesti, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

ELLET ANNA HENKILÖTIETOJA 


Jos meidän on kerättävä henkilötietoja lain tai kanssasi solmimamme sopimuksen ehtojen mukaan, etkä anna noita tietoja pyydettäessä, emme ehkä pysty toteuttamaan sopimusta, joka meillä on tai jonka yritämme solmia kanssasi (esimerkiksi tarjotaksemme sinulle tavaroita tai palveluja tai täyttääksemme jonkin takuuvelvoitteen). Tässä tapauksessa meidän on ehkä peruutettava jokin tuotteemme tai palvelumme, joka sinulla on, mutta ilmoitamme sinulle tuolloin, jos näin on.

3.     KUINKA HENKILÖTIETOSI KERÄTÄÄN?

Käytämme eri menetelmiä tietojen keruuseen sinulta ja sinusta, mukaan lukien
  • Suora kanssakäyminen. Voit antaa meille henkilötietosi täyttämällä lomakkeita, tapaamalla meitä tai olemalla viestiessäsi kanssamme postitse, puhelimitse, sähköpostitse tai muutoin. Tähän kuuluvat tiedot, jotka annat, kun (i) haet tuotteitamme tai palvelujamme, (ii) luot tilin verkkosivustollamme, (iii) tilaat palvelumme tai julkaisujamme, (iv) pyydät markkinointia lähetettäväksi itsellesi, (v) osallistut kilpailuun, kampanjaan tai kyselyyn tai (vi) annat meille palautetta tai otat meihin muutoin yhteyttä.
  • Automaattiset tekniikat tai vuorovaikutukset. Ollessasi vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa keräämme automaattisesti teknisiä tietoja laitteistasi ja selaustoiminnastasi ja -tavoistasi. Keräämme nämä henkilötiedot käyttämällä evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Voimme myös saada teknisiä tietoja sinusta, jos käyt muilla verkkosivustoilla, jotka käyttävät evästeitämme.
  • Kolmannet osapuolet tai julkisesti saatavilla olevat lähteet. Saamme henkilötietojasi eri kolmansilta osapuolilta, jotka avustavat tuotteiden ja palvelujen tarjoamisessa, mukaan lukien jakelijamme ja jälleenmyyjämme. Saamme teknisiä ja analyyttisiä tietoja myös toimittajilta, kuten Googlelta, ja yhteystietoja ja taloudellisia ja tapahtumatietoja teknisten ja maksu- ja toimituspalvelujen tarjoajilta, kuten Acuigenilta ja Dun & Bradstreetiltä. Saamme henkilöllisyys- ja yhteystietoja tietojen välittäjiltä tai koostajilta ja julkisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten yritysrekisteristä (Companies House) ja vaaliluettelosta.

4.     KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

Käytämme henkilötietojasi vain, kun laki sallii meidän tehdä niin. Yleisimmin käytämme henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:
  • Kun meidän on toteutettava sopimus, jota olemme solmimassa tai jonka olemme solmineet kanssasi.
  • Kun se on tarpeen oikeutettujen etujemme (tai jonkin kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen) vuoksi, eivätkä sinun etusi ja perusoikeutesi syrjäytä noita etuja.
  • Kun meidän on noudatettava jotain laillista velvoitetta.
Yleensä emme tukeudu suostumukseen oikeusperusteena henkilötietojesi käsittelyyn, mutta hankimme suostumuksesi, ennen kuin lähetämme kolmansien osapuolten suoramarkkinointiviestejä sinulle sähköpostitse tai tekstiviestitse. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

TARKOITUKSET, JOIHIN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI 


Esitämme alla taulukkomuodossa kuvauksen kaikista tavoista, joilla aiomme käyttää henkilötietojasi, ja mihin oikeusperusteisiin tukeudumme siinä. Yksilöimme myös tarvittaessa, mitkä oikeutetut etumme ovat.

 

Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi useammalla kuin yhdellä oikeusperusteella riippuen nimenomaisesta tarkoituksesta, johon käytämme tietojasi. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tietoja siitä nimenomaisesta oikeudellisesta perusteesta, johon tukeudumme käsitelläksemme henkilötietojasi, kun alla olevassa taulukossa on esitetty useampi kuin yksi peruste.


Voimme seurata ja käyttää kaikkea puhelin-, sähköposti- tai muuta viestintää kanssasi ja tallentaa ja säilyttää sen tarkistaaksemme meille annetut ohjeet, koulutustarkoituksiin, rikoksentorjuntaan ja asiakaspalvelumme laadun parantamiseen.

 

Tarkoitus/toiminto

 

Tietotyyppi

 

Käsittelyn oikeusperuste, mukaan lukien oikeutettu etu

 

Rekisteröintisi uutena asiakkaana

 

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

 

Kanssasi tehdyn sopimuksen toteuttaminen

 

Tilauksesi käsittely ja toimitus, mukaan lukien:

(a) Maksujen ja palkkioiden hallinta

(b) Saataviemme perintä ja takaisinperintä

 

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Taloudellinen

(e) Tapahtuma

(e) Markkinointi ja viestintä

 

(a) Kanssasi tehdyn sopimuksen toteuttaminen

(b) Tarpeellinen oikeutettujen etujemme vuoksi (saataviemme perimiseksi)

 

Kanssasi solmitun suhteen hallinta, mukaan lukien:

(a) Ilmoittaminen sinulle ehtoihimme tai tietosuojakäytäntöömme tehdyistä muutoksista

(b) Pyytäminen, että teet arvion tai osallistut kyselyyn

 

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Profiili

(d) Markkinointi ja viestintä

 

(a) Kanssasi tehdyn sopimuksen toteuttaminen

(b) Tarpeellinen laillisen velvoitteen noudattamiseksi

(c) Tarpeellinen oikeutettujen etujemme vuoksi (kirjanpitomme pitämiseksi ajan tasalla ja sen tutkimiseksi, kuinka asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palvelujamme)

 

Jotta voit osallistua arvontaan, kilpailuun tai kyselyyn

 

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Profiili

(d) Käyttö

(e) Markkinointi ja viestintä

 

(a) Kanssasi tehdyn sopimuksen toteuttaminen

(b) Tarpeellinen oikeutettujen etujemme vuoksi (sen tutkimiseksi, kuinka asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palvelujamme, niiden kehittämiseksi ja liiketoimintamme kasvattamiseksi)

 

Liiketoimintamme ja tämän verkkosivuston hallinnointi ja suojaus (mukaan lukien vianetsintä, tietoanalyysi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja tietojen isännöinti)

 

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Tekninen

 

(a) Tarpeellinen oikeutettujen etujemme vuoksi (liiketoimintamme harjoittamiseen, hallinto- ja tietotekniikkapalvelujen tarjoamiseen, verkon suojaukseen, petosten torjuntaan ja yrityssaneerauksen tai yhtymän rakennejärjestelyn yhteydessä)

(b) Tarpeellinen laillisen velvoitteen noudattamiseksi

 

Merkityksellisen verkkosivuston sisällön ja merkityksellisten mainosten toimittaminen sinulle ja sinulle toimittamamme mainonnan tehokkuuden mittaaminen tai ymmärtäminen

 

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Profiili

(d) Käyttö

(e) Markkinointi ja viestintä

(f) Tekninen

 

Tarpeellinen oikeutettujen etujemme vuoksi (sen tutkimiseksi, kuinka asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palvelujamme, niiden kehittämiseksi, liiketoimintamme kasvattamiseksi ja markkinointistrategiamme kehittämiseksi)

 

Data-analytiikan käyttäminen verkkosivustomme, tuotteiden/palvelujen, markkinoinnin, asiakassuhteiden ja kokemusten kehittämiseen

 

(a) Tekninen

(b) Käyttö

 

Tarpeellinen oikeutettujen etujemme vuoksi (asiakastyyppien määrittelemiseksi tuotteillemme ja palveluillemme, verkkosivustomme pitämiseksi ajantasaisena ja merkityksellisenä ja liiketoimintamme ja markkinointistrategiamme kehittämiseksi)

 

Ehdotusten ja suositusten tekeminen sinulle tavaroista ja palveluista, jotka voivat kiinnostaa sinua

 

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Tekninen

(d) Käyttö

(e) Profiili

(f) Markkinointi ja viestintä

 

Tarpeellinen oikeutettujen etujemme vuoksi (tuotteidemme/palvelujemme kehittämiseksi ja liiketoimintamme kasvattamiseksi)

 

MARKKINOINTI


Pyrimme tarjoamaan sinulle vaihtoehtoja tiettyjen henkilötietojen käyttötarkoitusten suhteen, erityisesti markkinoinnin ja mainonnan osalta. 


MAINOSTARJOUKSET MEILTÄ 

Voimme käyttää henkilöllisyys-, yhteys-, käyttö-, profiili- ja teknisiä tietojasi käsityksen muodostamiseksi siitä, mitä saatat haluta tai tarvita tai mikä saattaa kiinnostaa sinua. Näin päätämme, mitkä tuotteet, palvelut ja tarjoukset voivat olla merkityksellisiä sinulle (kutsumme tätä markkinoinniksi).

 

Saat meiltä markkinointiviestejä, jos olet pyytänyt meiltä tietoja tai ostanut meiltä tavaroita tai palveluja etkä ole kieltäytynyt vastaanottamasta markkinointia.

 

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SUORITTAMA MARKKINOINTI 


Hankimme nimenomaisen suostumuksesi osallistumiseen, ennen kuin jaamme henkilötietojasi millekään kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin.


KIELTÄYTYMINEN OSALLISTUMASTA 


Voit milloin tahansa pyytää meitä tai kolmansia osapuolia lopettamaan markkinointiviestien lähettämisen itsellesi kirjautumalla verkkosivustolle ja muuttamalla markkinointiasetuksesi valitsemalla asianomaiset ruudut tai poistamalla niiden valinnan, seuraamalla kieltäytymislinkkejä sinulle lähetetyissä markkinointiviestissä tai ottamalla meihin yhteyttä milloin tahansa.

 

Kieltäytyminen vastaanottamasta näitä markkinointiviestejä ei koske henkilötietoja, jotka on annettu meille tuotteen tai palvelun oston, takuun rekisteröinnin, tuote- tai palvelukokemuksen tai muiden tapahtumien yhteydessä.

 

EVÄSTEET 


Käytämme evästeitä verkkosivustollamme. Voit asettaa selaimesi torjumaan kaikki tai jotkin selainevästeet tai hälyttämään, kun verkkosivustot asettavat tai käyttävät evästeitä. Huomaa, että jos poistat evästeet käytöstä tai kiellät ne, jotkin tämän verkkosivuston osat eivät ehkä ole käytettävissä tai toimi oikein. Lisätietoja saat evästekäytännöstämme osoitteessa


TARKOITUKSEN MUUTOS 


Käytämme henkilötietojasi vain keräämäämme tarkoitukseen, ellemme ole perustellusti sitä mieltä, että meidän on käytettävä niitä jostakin muusta syystä, joka on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa. Jos haluat selityksen sille, kuinka käsittely uuteen tarkoitukseen on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa, ota meihin yhteyttä.

 

Jos meidän on käytettävä henkilötietojasi johonkin erilliseen tarkoitukseen, ilmoitamme siitä sinulle ja selitämme oikeusperusteen, joka sallii meidän tehdä niin.

 

Huomaa, että voimme käyttää henkilötietojasi tietämättäsi tai ilman suostumustasi yllä olevien sääntöjen mukaisesti, jos laki vaatii niin tai sallii sen.

 5.     HENKILÖTIETOJESI LUOVUTUKSET

Voimme jakaa henkilötietosi alla määritellyille osapuolille yllä olevassa taulukossa määriteltyihin tarkoituksiin, nimenomaisesti
  • Muille OKI-yhtymän yhtiöille, jotka tarjoavat tietotekniikka- ja muita palveluja ja suorittavat raportointia johdolle.
  • tietojen käsittelijöinä toimiville palveluntarjoajille, jotka tarjoavat tietotekniikka- ja järjestelmänhallintapalveluja.
  • Liikekumppaneille ja palveluntarjoajille, jotka avustavat tilauskyselyissä tai tilausten toimituksessa, mukaan lukien tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen, varastointi, vakuuttaminen, toimittaminen ja korjaus.
  • ammattimaisille neuvonantajille, kuten asianajajille, pankkiireille, tilintarkastajille ja vakuutuksenantajille, jotka tarjoavat konsultointi-, pankki-, lakiasiain-, vakuutus- ja kirjanpitopalveluja.
  • vero- ja tullihallinnon virkailijoille ja sääntely- ja muille viranomaisille.
  • markkinatutkijoille ja petostentorjuntaviranomaisille.
  • Kolmansille osapuolille, joille voimme päättää myydä, luovuttaa tai sulauttaa osia liiketoiminnastamme tai varoistamme; vaihtoehtoisesti voimme pyrkiä hankkimaan muita yrityksiä tai sulautumaan niiden kanssa. Jos liiketoiminnassamme tapahtuu muutos, uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi samalla tavalla kuin tässä tietosuojakäytännössä esitetään.
Edellytämme kaikkien kolmansien osapuolten suojaavan henkilötietojasi ja käsittelevän niitä lain mukaisesti. Emme salli kolmansien osapuolten palveluntarjoajiemme käyttävän henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa, vaan sallimme niiden käsittelevän henkilötietojasi määriteltyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti.

 6.     KANSAINVÄLISET SIIRROT

Jaamme henkilötietosi emoyhtiöllemme OKI Data Corporationille Japanissa ja sen tytär- ja osakkuusyhtiöille (”OKI-yhtymä”), mihin liittyy tietojesi siirtäminen Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Jotkin ulkopuolisista kolmansista osapuolistamme sijaitsevat ETA:n ulkopuolella. Varmistamme, että henkilötietojesi käsittely ETA:n ulkopuolella suoritetaan lainmukaisesti ja että tietosi saavat asianmukaisen suojan GDPR-asetuksen (General Data Protection Regulation [yleinen tietosuoja-asetus]) mukaisesti.

7.     TIETOTURVA

Meillä on käytössä asianmukaiset turvatoimet sen estämiseksi, että henkilötietosi katoavat tahattomasti tai että niitä käytetään luvattomalla tavalla, muutetaan tai luovutetaan. Lisäksi rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi niihin työntekijöihin, asiamiehiin, toimittajiin ja muihin kolmansiin osapuoliin, joilla on liiketoiminnallinen tarve tietää. He tai ne käsittelevät henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaan ja ovat salassapitovelvollisia.

 

Meillä on käytössä menettelyt epäiltyjen henkilötietojen tietoturvaloukkausten varalle, ja ilmoitamme sinulle ja asianomaiselle sääntelyviranomaiselle loukkauksesta, jos meidän on lakisääteisesti tehtävä niin.

8.     TIETOJEN SÄILYTYS

KUINKA KAUAN KÄYTÄTTE HENKILÖTIETOJANI? 


Säilytämme henkilötietosi vain niin kauan kuin on perustellusti tarpeen niiden tarkoitusten saavuttamiseksi, joihin olemme keränneet ne, mukaan lukien lakisääteisten, sääntely-, verotus-, kirjanpito- tai raportointivaatimusten täyttämiseksi. Voimme säilyttää henkilötietosi pitemmän ajan siinä tapauksessa, että tehdään kantelu, tai jos uskomme perustellusti, että on oikeudenkäynnin mahdollisuus koskien suhdettamme kanssasi.

 

Henkilötietojen asianmukaisen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, mahdollisen haittariskin henkilötietojesi luvattomasta käytöstä tai luovutuksesta, tarkoitukset, joihin käsittelemme henkilötietojasi, ja voimmeko saavuttaa nuo tarkoitukset muin tavoin, sekä sovellettavat lakisääteiset, sääntely-, verotus-, kirjanpito- tai muut vaatimukset.

 9.     LAILLISET OIKEUTESI

Sinulla on oikeus:
  • Pyytää saada henkilötietosi (tunnetaan yleisesti ”rekisteröidyn tiedonsaantipyyntönä”). Tämän avulla voit saada kopion säilyttämistämme henkilötiedoistasi ja tarkistaa, että käsittelemme niitä lainmukaisesti.
  • Pyytää henkilötietojen korjausta. Tämän avulla voit saada säilyttämämme puutteelliset tai virheelliset tietosi korjatuiksi, vaikkakin meidän on ehkä tarkistettava meille antamiesi uusien tietojen paikkansapitävyys.
  • Pyytää henkilötietojesi poistamista. Tämän avulla voit pyytää meitä poistamaan henkilötiedot, ellei meillä ole pätevää syytä jatkaa niiden käsittelemistä.
  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun tukeudumme oikeutettuun etuun (tai jonkin kolmannen osapuolen oikeutettuihin etuihin), ja nimenomaisessa tilanteessasi on jotain, jonka takia haluat vastustaa käsittelyä tällä perusteella, koska se vaikuttaa mielestäsi perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä myös, kun käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on tietojesi käsittelyyn vakuuttava laillinen peruste, joka syrjäyttää oikeutesi ja vapautesi
  • Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Tämän avulla voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: (i) jos haluat meidän todentavan tietojen paikkansapitävyyden, (ii) kun tietojen käyttömme on lainvastaista, mutta et halua meidän poistavan niitä, (iii) kun haluat meidän säilyttävän tiedot, vaikkemme enää tarvitse niitä, koska tarvitset niitä oikeusvaateiden laatimiseen, esittämiseen tai puolustamiseen, tai (iv) olet vastustanut tietojesi käyttöämme, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä syrjäyttävä laillinen peruste käyttää niitä.
  • Pyytää henkilötietojesi siirtämistä sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Toimitamme henkilötietosi sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle jäsennetyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automaattisia tietoja, joiden käyttöön olet alun perin antanut meille suostumuksesi, tai kun olemme käyttäneet tietoja kanssasi tehdyn sopimuksen toteuttamiseen.
  • Peruuttaa suostumus milloin tahansa, kun tukeudumme suostumukseen henkilötietojesi käsittelemiseen. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ennen suostumuksesi peruuttamistasi suoritetun käsittelyn laillisuuteen. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä pysty toimittamaan tiettyjä tuotteita tai palveluja sinulle. Ilmoitamme sinulle, jos näin on, peruuttaessasi suostumuksesi.

Jos haluat käyttää joitakin yllä esitettyjä oikeuksia, ota meihin yhteyttä yllä esitetyillä yhteystiedoilla.


MAKSUA EI YLEENSÄ VAADITA 


Sinun ei tarvitse suorittaa maksua saadaksesi henkilötietosi (tai käyttääksesi muitakaan oikeuksia). Voimme kuitenkin periä kohtuullisen maksun, jos pyyntösi selvästi perusteeton, toistuva tai liiallinen. Vaihtoehtoisesti voimme näissä tilanteissa kieltäytyä noudattamasta pyyntöäsi.


VASTAAMISEN MÄÄRÄAIKA 


Pyrimme vastaamaan kaikkiin perusteltuihin pyyntöihin yhden kuukauden kuluessa. Ajoittain meiltä voi viedä yli kuukauden, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä. 

10.     KOLMANSIEN OSAPUOLTEN LINKIT

Tämä verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, lisäosiin ja sovelluksiin. Näiden linkkien napsauttaminen tai kyseisten yhteyksien käyttöön ottaminen voi sallia kolmansien osapuolten kerätä tai jakaa tietoja sinusta. Me emme hallitse näitä kolmansien osapuolten verkkosivustoja emmekä ole vastuussa niiden tietosuojalausekkeista. Suosittelemme, että poistuttuasi verkkosivustoltamme luet jokaisen verkkosivuston tietosuojakäytännön, jolla käyt.

11.     MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN JA VELVOLLISUUTESI ILMOITTAA MEILLE MUUTOKSISTA

Tarkistamme tietosuojakäytäntömme säännöllisesti. Kaikki muutokset, jotka teemme tietosuojakäytäntöömme tulevaisuudessa, julkaistaan tällä sivulla. Tarkista tämä käytäntö usein nähdäksesi sen mahdolliset päivitykset tai siihen tehdyt muutokset. Tämä versio on päivitetty viimeksi 25. toukokuuta 2018. 
 
On tärkeää, että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkansapitävät ja ajantasaiset. Ole hyvä ja ilmoita meille mahdollisista henkilötietojesi muutoksista sinä aikana, kun olet asiakassuhteessa kanssamme.

Connect with OKI Europe

LinkedIn Twitter YouTube facebook

©1995-2017 Oki Europe Ltd.