SENDYS Explorer

Sendys Explorer Fleet Manager


Banner Fleet Manager

Controleer en beheer uw apparaten in realtime

Fleet Manager-pakketaanbieding
Met de SENDYS Explorer Fleet Manager-tool kunt u op afstand de status van al uw printers en MFP's in realtime bekijken. Het overzicht van hardware-apparatuur biedt gebruiksstatistieken en apparaatmeldingen op een gepersonaliseerd dashboard in geval van storingen of stroomproblemen.
Apparaatmeldingen en foutenlogboeken
Apparaatmeldingen in realtime en foutenlogboeken maken eenvoudiger onderhoud mogelijk, verhogen de efficiëntie en bieden hogere kosteneffectiviteit door middel van sneller en efficiënter beheer van verbruiksartikelen, zodat u nooit zonder toner zit wanneer u die nodig hebt. 
Screenshot van Fleet Manager
Werveling

Belangrijkste functies van SENDYS Explorer Fleet Manager:

Fleet Manager-pictogrammen
 
Device Accounting - Rapportagetool waarmee u snel afdrukvolumes van één of verscheidene apparaten tegelijk kunt weergeven. Maak grafieken en druk resultaten rechtstreeks vanuit de toepassing af, of exporteer gegevens in diverse indelingen.
 
Job Accounting - Biedt beheerinformatie over printergebruik op afdelingsbasis of op individuele basis, zodat u tijd en geld kunt besparen door bedrijfsprocessen te automatiseren en te stroomlijnen.
 
Device Management - Biedt een overzicht van uw printerpark, inclusief een dashboard met waarschuwingen in realtime (papierwaarschuwing, uitschakeling, enz.). Met automatische e-mailmeldingen, apparaatconfiguratie op afstand en het voorraaddashboard kunt u snel zien wat de actuele status van uw apparaten is.
 
Device Discovery - Scan uw netwerk zodat u snel onlangs toegevoegde apparaten kunt installeren en configureren.
 
Firmware updates - Beheer de firmware op uw apparaten op afstand, zodat u een upgrade kunt uitvoeren op een tijdstip dat u het beste uitkomt, bijvoorbeeld 's nachts of in het weekend.
 
Alerts & Consumables Management - Ontvang waarschuwingen en beheer proactief uw verbruiksmaterialen om uitvaltijd tot een minimum te beperken en de productiviteit te verhogen.
 
 
 
Klik hier voor meer informatie over SENDYS Explorer Fleet Manager.

Meer informatie

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.