Smart Solutions

Mobiel afdrukken


Banner voor mobiel afdrukken

Laat de zaken doorgaan terwijl u onderweg bent

Door het groeiende aantal mobiele werknemers en de toenemende populariteit van tablets, smartphones en laptops, heeft 'on-demand afdrukken' een geheel nieuwe betekenis gekregen, namelijk dat u overal en op elk gewenst moment documenten kunt afdrukken, mits u toegang hebt tot een compatibel apparaat.

Hoe werkt mobiel afdrukken?

Afdrukken via de cloud of mobiel afdrukken werkt door verbinding te maken met een netwerkprinter, draadloze printer of via internet vanaf een smartphone of tablet, waarmee u kunt afdrukken op afstand vanuit de hele wereld, zonder rechtstreekse aansluiting op een printerapparaat.

OKI-producten en mobiel afdrukken

OKI-printers zijn compatibel met diverse toepassingen die niet apparaatgebonden zijn. U kunt dus een gewenste toepassing downloaden waarmee u gewoon via één mobiele afdruktoepassing kunt afdrukken op bijna elk apparaat.

AirPrint (Apple Inc.)

Compatibel met iPhone, iPad, iPod Touch

Web-image-logos-80x80
Apple Inc heeft een mobiele afdrukoplossing ontwikkeld, AirPrint genaamd, waarmee het afdrukken vanaf Apple-apparaten, zoals een iPhone, iPad of iPod Touch, heel eenvoudig wordt. U hebt alleen een compatibel Apple iOS-apparaat en een OKI-printer nodig die AirPrint ondersteunt. U hoeft geen software of printerstuurprogramma’s te downloaden of uw iOS- of printerapparaat te configureren of te installeren. U moet er alleen voor zorgen dat de printer is verbonden met hetzelfde WiFi-netwerk als uw iOS-apparaat.
*Er is mogelijk een firmware-upgrade vereist. Voor verdere instructies klik hier

Ga voor meer informatie naar Apple Inc-website

 

Google Cloud Print (Google Inc.)

Compatibele iPhone, iPad en Android-apparaten

cloudprint_badge_notxt_web

Google Inc. heeft een afdrukservice in de cloud ontwikkeld, Google Cloud Print™ genaamd, waarmee gebruikers onderweg kunnen afdrukken vanaf een smartphone of computer via apps die voor Google Cloud Print geschikt zijn. Alles wat u nodig hebt, is een compatibel apparaat en een OKI-printer die Google Cloud Print Ready™ is.


Voor informatie over welke MFP’s van OKI Google Cloud Print Ready zijn en hoe u verbinding maakt met de Google Cloud Print-service, klikt u hier


Ga voor meer informatie over Google Cloud Print naar de Google Inc-website

Cortado Workplace

Compatibel met iPhone, iPad, iPod Touch, BlackBerry, Android en Symbian

cortado-workplace-icon 64x64

Cortado is een OKI-partner en een gevestigde naam in het bedrijfsleven op het gebied van cloud- en mobiele afdrukoplossingen. Cortado Workplace is een app voor mobiel afdrukken met een tablet, smartphone, pc of Mac. U hebt overal en altijd toegang tot uw bestanden, kunt ze kopiëren naar andere apparaten, er mobiel mee werken en ze afdrukken.


Ga voor meer informatie over het downloaden van de Cortado Workplace-app naar de Cortado-website

ePrint app (Microtech Corp)

Compatibel met iOS- en Android-apparaten

ePrint_64

ePrint van Microtech is een app voor mobiel afdrukken voor uw iOS- en Android-apparaten. Hiermee kunt u kaarten en agendapagina’s afdrukken met foto’s die zijn opgeslagen in uw apparaatbibliotheek, aantekeningen afdrukken die u binnen de app maakt en een lijst met geselecteerde contactpersonen afdrukken.


Ga voor meer informatie over het downloaden van de ePrint-app naar de Microtech Corp-website

Mobile Print app

  • Vervang zelfverzekerd verbruiksmaterialen en voer kleine onderhoudshandelingen uit met behulp van de functie voor het zoeken op trefwoorden van de OKI Mobile Print-app
  • Bekijk demonstratiefilmpjes over het verwisselen van OKI-verbruiksmaterialen
  • Voer de probleemcode in, die wordt vermeld op het scherm van de multifunctionele printer, in het zoekveld van het gedeelte 'FAQ' van de OKI Mobile Print-app
  • De OKI Mobile Print-app biedt veelgestelde vragen ('FAQ's'), YouTube-zelfstudiefilmpjes en meer, dus we zijn altijd in de buurt om te helpen

Download de OKI Mobile Print-app

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.