OKI light production printing


De grafische communicatie-industrie verandert voortdurend en kent steeds minder, maar wel geavanceerdere, spelers die inspelen op de veranderende marktverwachtingen. 


Deze verschuiving is een gevolg van de stijgende vraag naar kleinere oplagen, variabele inhoud en een hoge afdrukkwaliteit. 


Tegelijkertijd willen klanten snel resultaat zien voor een scherpe prijs. 


Om de marges en flexibiliteit te verhogen, moet de grafische sector nieuwe manieren vinden om de productiekosten te beperken, processen te stroomlijnen en hoogwaardige toepassingen te creëren. 

Belangrijke uitdagingen

  • Bedrijven verspillen veel geld aan dure, traditionele afdrukmethoden. Aanbieders van afdrukservices lopen geld mis doordat kleine oplagen niet genoeg winst opleveren en gespecialiseerde afdrukprocessen vaak worden uitbesteed (denk aan gepersonaliseerde ontwerpen op donkere, transparante of transfermedia)
  • Marketingafdelingen en communicatiebureaus zijn op zoek naar dienstverleners die variabele gegevens kunnen afdrukken (VDP), zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van de gegevens van hun individuele klanten om de communicatie met klanten te verbeteren en het rendement van marketinginvesteringen te maximaliseren
  • Ontwerpers en creatieve teams leveren fantastische high-impact ontwerpen aan, maar het eindresultaat is vaak allesbehalve indrukwekkend. Bestaande printers zijn niet in staat de kleur of kwaliteit van een eindontwerp te reproduceren voor creatieve mock-ups, waardoor de goedkeuring vertraging oploopt en proefafdrukken een probleem worden
  • Bedrijven moeten vaak enveloppen afdrukken voor directe en gepersonaliseerde marketingcampagnes, maar in een bestaande commerciële afdrukomgeving is het vaak lastig om op een voordelige manier kleine oplagen uit te voeren

Hoe kan OKI uw bedrijf helpen?

Maak digitale light production printing winstgevend

De grafische oplossingen van OKI zijn ideaal voor zowel kleine als grote aanbieders van afdrukservices en perfect voor rendabele, kleine digitale oplagen van hoogwaardig professioneel drukwerk die op verzoek opnieuw kunnen worden afgedrukt.

 

Of het nu gaat om flyers, brochures, folders en nieuwsbrieven of technische handleidingen en jaarverslagen, in alle gevallen is het gebruik van versiebeheer en pre- en post-production printing kostenbesparend en neemt het de noodzaak weg om onnodig grote volumes af te drukken, waardoor verspilling wordt voorkomen. 

Verbeter de communicatie met klanten en vergroot marges door variabele gegevens af te drukken

Direct mail is een essentiële schakel tussen een merk en de consument. 


Met OKI's geavanceerde afdrukoplossingen kunnen organisaties hun responspercentages verbeteren en hun rendement van marketinginvesteringen maximaliseren.  


Zet generieke marketingcommunicatie om in geregionaliseerd, gelokaliseerd en gepersonaliseerd materiaal.


Verbeter de klantenbinding en maak van potentiële klanten echte klanten door het afdrukken van variabele gegevens te combineren met digitale kleuren voor berichten op maat, waardebonnen en kortingen op basis van inzicht in de klant.

Produceer hoogwaardige creatieve proefafdrukken en realistische mock-ups

Met hoogwaardige mock-ups en proefafdrukken van inhoud kunnen organisaties nauwkeurig voorspellen hoe een afgedrukt einddocument of -product eruit komt te zien voordat de pers daadwerkelijk gaat draaien. 


Met de grafische oplossingen van OKI kunnen ontwerpers, bureaus en prepress-afdelingen klanten voorzien van creatieve proefafdrukken in kleur, realistische mock-ups en andere visuele uitvoer. 


Of het nu gaat om proefafdrukken van pagina's of prototypen van verpakkingen en raamstickers, met onze flexibele, innovatieve technologie met witte en doorzichtige toner kunt u afdrukken maken op een breed scala aan media van maximaal 360 g/m² voor snelle, betaalbare en uitstekende resultaten.

Breid uw bedrijf uit door digitaal kleine oplagen enveloppen af te drukken en de doorlooptijd in te korten

Digitaal afdrukken is ideaal voor kleine oplagen enveloppen van 5000 stuks of minder. 


Aanbieders van afdrukservices kunnen dit gat in de markt opvullen door met digitale printers hoogwaardige kleine oplagen af te drukken in een veel korter tijdsbestek dan met traditionele methoden. 


Voeg waarde toe door variabele gegevens af te drukken en uitgebreide services aan te bieden, zoals direct mailing. 


Voer ongebruikelijke en creatieve ontwerpen uit en genereer nieuwe inkomstenbronnen met OKI's geavanceerde afdruktechnologie voor het maken van afdrukken op donkere enveloppen en andere platte media met doorzichtige of witte toner.

Uw voordelen in één oogopslag

  • Maak kleine oplagen betaalbaar, houd uw budget en winstmarges onder controle en krijg toegang tot nieuwe winstgevende inkomstenbronnen
  • Verbeter de communicatie, verhoog de responspercentages, benut klantgegevens en maximaliseer het rendement van marketinginvesteringen met hoogwaardige afdrukoplossingen en gepersonaliseerde communicatie
  • Krijg sneller goedkeuring van de klant met hoogwaardige professionele proefafdrukken en mock-ups. Til creatieve ontwerpen naar een hoger niveau en maak indruk met het volledige CMYK-kleurenspectrum plus wit en clear gloss
  • Druk op rendabele wijze kleine oplagen digitale enveloppen af en vul zo een gat in de markt. Breid uw services uit door variabele gegevens te integreren voor direct mailing en andere klantcommunicatie op maat

Om advies vragen

Als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken met een van onze deskundigen, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.