Diversifieer uw afdrukactiviteiten vandaag nog. Bied kleine volumes en personalisering aan voor een winstgevender toekomst

Welke stappen kunnen bedrijven als drukwerkleveranciers en printshops nu ondernemen om winstgevend te blijven en hun toekomst te beschermen?  
 
Diversifieer uw bedrijf vandaag nog en bied nieuwe diensten aan, waaronder personalisering (vanaf één exemplaar), afdrukken met wit of spotglans in vijf kleuren op allerlei media, inclusief kledingdecoratie en promotionele artikelen, etiketten, briefpapier en verpakkingen, allemaal on-demand. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een relatief laag investeringsniveau.
 
Speel in op klantbehoeften en markttrends door gebruik te maken van OKI’s unieke, bekroonde oplossingen in plaats van traditionele afdrukprocessen, die tijdrovend, duur en lastig kunnen zijn.
 
Maak deze diensten met kleine volumes en hoge marges mogelijk, benut nieuwe omzetkansen en werf nieuwe klanten door OKI-technologie te gebruiken.

Vraag hieronder om teruggebeld te worden en ontvang een gratis* afdrukvoorbeeld dat is gepersonaliseerd met uw naam

Bekroonde oplossingen die uw bedrijf toekomstbestendig maken...

OKI's oplossingen voor drukwerkleveranciers zijn ontworpen als aanvulling op bestaande technologieën, zoals litho- en flexodrukken, grootformaat digitaal drukken en zeefdrukken, waardoor drukwerkleveranciers kleinere en meer winstgevende afdrukopdrachten kunnen accepteren. Bied uw klanten nieuwe diensten aan, zoals personalisering, afdrukken in wit, glans en vijf kleuren, en verleg creatieve grenzen op een ongeëvenaarde reeks media, zoals textiel, promotionele artikelen, etiketten en verpakkingen.

Ervaringen van klanten - luister naar klanten die al profijt hebben van OKI's unieke oplossingen

OKI helpt drukwerkleveranciers om zich aan te passen en te diversifiëren tijdens de pandemie, zodat ze inspelen op veranderende klanteneisen en markttrends. Van gepersonaliseerde mondkapjes en veiligheidskleding tot gepersonaliseerde etiketten en verpakkingen. OKI maakt het gemakkelijk om nieuwe klanten en markten te bereiken en extra omzetkansen te creëren zonder dat daarvoor specialistische vaardigheden, instelkosten of -tijd, of grote investeringen nodig zijn. Luister naar drukwerkleveranciers en klanten die al winstgevend afdrukken dankzij toepassingsgerichte oplossingen van OKI. 

Dien een terugbelverzoek in om uw gratis* gepersonifieerde afdrukvoorbeelden te ontvangen

 
1T-shirts en mondkapjes geleverd door Fruit of the Loom
 
*Algemene voorwaarden 
  1. Deze aanbieding wordt aangeboden door OKI Europe Limited ('OKI') en is geldig van 1 april 2021 tot en met 30 september 2021.
  2. U komt in aanmerking voor de aanbieding als u een terugbelverzoek hebt ingediend en bent teruggebeld door een OKI-vertegenwoordiger.
  3. Deze aanbieding geldt alleen voor drukwerkleveranciers. Een drukwerkleverancier is een bedrijf dat commerciële afdrukdiensten levert.
  4. De aanbieding is beperkt tot twee afdrukvoorbeelden per bedrijf of persoon, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, zolang de voorraad strekt. 
  5. Om te kunnen deelnemen, moet uw kantooradres (of persoonlijke adres in het geval van personen) zich in EMEA bevinden.
  6. Personen moeten ten minste 18 jaar oud zijn om gebruik te maken van deze aanbieding.
  7. De aanbieding is onderworpen aan de wetten en exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Engeland en Wales.
  8. OKI behoudt zich het recht voor om deze aanbieding te wijzigen, te verlengen of te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.