Persberichten

Waarschijnlijk de kleinste drukkerij ter wereld: spotlight op de Pro’s van OKI!

06/01/2020


OKI presenteert verkoopstimulerende oplossingspakketten voor verticale markten

Düsseldorf, 06. Januari 2020 - De ‘kleinste drukkerij’ ter wereld? Dat zijn de Professionals van OKI. Met de gloednieuwe, op maat gemaakte printoplossingen richt OKI zich eenduidig op de behoeften van verticale markten en kan deze in de toekomst nog preciezer worden bediend. De samenstelling van Professionals is perfect afgestemd op de behoeften van de sector en zorgt zo voor een directe toename van de verkoop op de point of sale. De eerste drie pakketten zijn de Tuin-Professional, de Hotel-Professional en de Auto-Professional.


De Professionals van OKI zijn vakkundig samengestelde totaalpakketten, die in nauwe samenwerking met partners uit de respectieve verticale markten zijn ontwikkeld. Deze partners zijn onder andere medialeverancier Floralabels en softwarepartner Shoppa. De box-oplossingen bestaan uit een krachtige OKI A3-printer, geselecteerde designsoftware, individuele designtemplates, sectorrelevante printmedia en een handleiding die de gebruiker stap voor stap op een zeer concrete manier uitlegt hoe hij - zelfs als een grafisch volledig onervaren gebruiker - snel en eenvoudig professioneel promotiemateriaal voor communicatie met klanten en op de point of sale kan maken. 


Meer omzet dankzij de Professionals van OKI - daar zijn we van overtuigd!

Ongeacht of u een kleine detailhandelaar of een groot multinationaal bedrijf bent, met de Professionals van OKI krijgen bedrijven een onmisbare winstgenerator ter beschikking. Deze stelt u niet alleen in staat om uw promotiebehoeften volledig in eigen huis en dus aanzienlijk goedkoper en sneller te produceren, maar de generator stimuleert ook het gehele verkoopproces dankzij professioneel en aantrekkelijk materiaal voor de point of sale. "We zijn er 100 procent van overtuigd dat onze Professionals bedrijven ondersteunen bij het genereren van meer en nieuwe omzet", legt Thomas Seeber uit, Vicepresident Centrale Regio bij OKI Europe. "Ik ben er zeker van dat als bedrijven een Professional van OKI zouden gebruiken, ze meer zullen verkopen", vervolgt Seeber.
 
Alle Professionals scoren met een verscheidenheid aan speciale printmedia, zoals speciaal scheurbestendig, synthetisch papier dat water- en oliebestendig is. Met de Tuin-Professional kunnen waterdichte sleufetiketten worden gemaakt die niet worden beschadigd bij het water geven aan planten. De Hotel-Professional drukt op zijn beurt instructies af voor de doucheruimte of outdoor-menukaarten, terwijl de Auto-Professional deze gebruikt om borden te maken die zelfs hardnekkig vuil en olievlekken trotseren. 
 
Verschillende sectoren hebben verschillende Professionals nodig!
 
Met de verschillende sjablonen van de Professionals van OKI kunnen sectorspecifieke designs, individuele vloerstickers, deurborden, sleufetiketten en banners worden ontworpen: de vloerstickers worden bijvoorbeeld door hotels gebruikt als wegwijzers voor evenementen of conferenties; autogarages en tuincentra gebruiken ze als verwijzingen naar speciale aanbiedingen. Verschillende, personaliseerbare deurborden en sleufetiketten zijn in hotels niet alleen geschikt voor op kamerdeuren, maar vormen ook echte blikvangers op wijn- of waterflessen als begroeting voor hotelgasten. Autodealers daarentegen gebruiken ze als nieuw en slim promotiemateriaal of informatie over kortingen op autodeuren of binnenspiegels. Tot slot kunnen tuincentra ze gebruiken om prijzen of onderhoudsinstructies voor planten af te drukken. Bovendien kunnen ze ook worden gebruikt als gepersonaliseerde tags waarop bijvoorbeeld de naam van de ontvanger kan worden gedrukt. Een groot aantal aanpasbare bannerlay-outs trekt ook de aandacht in alle sectoren - opgehangen aan het plafond in een nieuw formaat, bevestigd aan de muur of bijzonder opvallend als LED-displays in A3-formaat.
 
Meer details en beschikbaarheid
 
De drie Professionals van OKI beschikken over de softwareoplossingen van Shoppa en de OKI Template Manager. Naast een uitgebreid mediapakket bevat de box ook drie sets bannerhouders voor onmiddellijk gebruik op de point of sale. De Professionals zijn nu verkrijgbaar bij gespecialiseerde IT-dealers.

Opmerkingen voor redacteuren:


Over OKI Europe Ltd


OKI Europe Ltd is een afdeling van OKI Data Corporation, een internationaal business-to-business merk dat kosteneffectieve, professionele, eigen printers en applicaties maakt en diensten verleent die zijn bedoeld om huidige en toekomstige bedrijven efficiënter te maken. 


Het bedrijf is een van de toonaangevende printermerken in Europa zowel wat betreft de kwaliteit als verzonden eenheden. Al meer dan 60 jaar heeft OKI Europe wereldwijd geavanceerde printoplossingen geleverd en baanbrekende technologieën geïntroduceerd die voorzien in de behoeften van kleine en grote bedrijven. Door als eerste digitale LED-printtechnologie te ontwikkelen werd OKI de marktleider van high-definition, eco-vriendelijke printapparaten.


Sinds de aankoop van de wereldwijd toegepaste grootformaatprinters van Seiko I Infotech Inc., een dochteronderneming van Seiko Instruments Inc., distribueert OKI precisieprintsystemen van groot formaat, specifiek voor de teken-, grafische, CAD- en GIS-markten, die toonaangevende productiviteit en beeldkwaliteit leveren. Met een netwerk in heel EMEA van bevoegde distributeurs en dealers levert OKI Europe Ltd complete printoplossingen waaronder grootformaatprinters, inkten, media, software, installatie, ondersteuning, kennis en training. 


Naast een uitgebreid portfolio van bekroonde printers en MFP's, biedt OKI een reeks diensten om print- en documentwerkstromen te optimaliseren. Dit, samen met een geïntegreerd pakket softwaretechnologieën en -tools, kan bedrijven helpen hun print- en documentkosten te beheren in een veilige omgeving, op kantoor, mobiel of in de cloud.


Tegenwoordig heeft OKI Europe ruim 500 werknemers in dienst op 15 locaties en wordt vertegenwoordigd in 60 landen in de EMEA-regio. 


OKI Data Corporation is een dochteronderneming van Oki Electric Industry Co. Ltd., gevestigd in Tokio en opgericht in 1881, en Japans eerste telecommunicatieproducent. 

 

Bezoek www.oki.com/eu voor meer informatie.


OKI Europe Ltd: Svenja Grund:pr@okieurope.com +49 2115266-0

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2020 Oki Europe Ltd.