Prijzen en Recensies

De MC700-serie van OKI Europe is bekroond met de 'Editor's Recommendation'-prijs van IT w Administracji

19/08/2013


Digitale multifunctionele LED-kleurenprinters leveren belangrijke toepassingen en functies voor middelgrote tot grote werkgroepen

Egham, 19 augustus 2013

IT_w_Administracji
OKI Europe Ltd maakt bekend dat het de prijs 'Editor's Recommendation' van IT w Administracji heeft ontvangen voor de MC700-serie van multifunctionele digitale LED-kleurenprinters.
'IT w Administracji', dat een prestigieus tijdschrift is voor IT-specialisten en IT-managers in de publieke sector, heeft de prijs 'Editor's Recommendation 20-08-2013' toegekend aan de MC700-serie. De redacteur heeft het MC760-model getest en het beoordeeld met een 9/10. Het product werd aanbevolen voor de publieke sector.
IT_w_Administracji_award

De MC700 werd bekroond met de 'Editor's Recommendation' en werd gewaardeerd om de hoge afdruksnelheden van 28 ppm en 7 seconden tot de eerste afdruk. De redacteur sprak bovendien waardering uit voor de geavanceerde LED-technologie die minder storingen en uitvaltijd en een lagere prijs garandeert. De redacteur onderstreepte de hoge kwaliteit van het grote LCD-scherm dat in combinatie met het standaardbedieningspaneel goed functioneert tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

De uitstekende afdrukkwaliteit werd onder meer tot een van de sterke punten van het model gerekend: “De afdrukkwaliteit is zeer goed. Zowel tekst als afbeeldingen, inclusief foto’s, zijn duidelijk en scherp.” De redacteur sprak van een opmerkelijke scansnelheid van 40 ppm, een efficiënte processor, een handige externe USB-poort, 2 GB RAM en een hoogwaardige, beveiligde HDD van 160 GB. De experts merkten verder extra functies op, zoals de sorteerder en nieter, die bijdragen aan vermindering van de werkbelasting op kantoor.

“De multifunctionele MC700-apparaten van OKI zijn uiterst functionele high-end producten. Het grote LCD-aanraakscherm in combinatie met het standaardbedieningspaneel functioneert uitstekend in het dagelijkse werk. Sterke punten zijn verder de uitstekende afdrukkwaliteit, de hoge scansnelheid en de eenvoudige verwerking. Plus de efficiënte processor, 2 GB RAM en de hoogwaardige HDD van 160 GB”, aldus de auteur van de test.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-2020 Oki Europe Ltd.