Prijzen en Recensies

'BERTL's Best'-najaarprijs toegekend aan de digitale led-zwart-witprinters B411 en B431

27/10/2010


De digitale zwart-wit-LED-printers B411 en B431 krijgen de Best High Performance Monochrome Printer Award

BERTLS Best Fall-prijs 2010

OKI Printing Solutions werd vereerd met de erkenning in de '15th Annual, Fall 2010 BERTL’s BEST Awards' voor zijn twee nieuwe digitale zwart-wit-LED-printers, de B411 en B431.

BERTL (Business Equipment Research and Test Laboratories Inc.) is een onafhankelijk testlaboratorium dat zich ten doel heeft gesteld om objectieve, onafhankelijke productevaluaties en vergelijkende analyses te verschaffen op het gebied van beeldverwerkingsapparatuur en softwareworkflow-oplossingen. BERTL is primair gericht op de eindgebruiker. Sinds 1995 worden ‘BERTL’s Best’-prijzen toegekend aan het beste apparaat, de beste software en de beste productlijnen op het gebied van digitale beeldverwerking die het voorgaande jaar op de markt zijn gebracht. De categorieën zijn gebaseerd op desktop-, werkgroep-, afdelings- en productiewerkomgevingen. BERTL-analisten beoordelen al deze producten om de selecte groep apparaten en software te identificeren die zich onderscheiden van de rest.

BERTL erkent dat de LED zwart-witprinters uit de series B411 en B431 uitzonderlijke prestaties leveren en daarmee tegemoetkomen aan de behoeften van veeleisende werkomgevingen. Deze printers bieden namelijk hoge afdruksnelheden, verbruiksmaterialen met een hoge opbrengst en een hoge verwerkingscapaciteit in een gebruiksvriendelijk, compact ontwerp dat ideaal is voor kleine werkruimten.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-2020 Oki Europe Ltd.