Taille du fichier 1,971,736 Byte
Nom du fichier OKW3X04N103_90397.exe
Catégorie Pilote d'impression recommandé
Version du programme 1.0.3
Produits C321; C331; C531; ES5431
Système d'exploitation Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows 8.1 (32bit); Windows 8.1 (64bit); Windows 8 (32bit); Windows 8 (64bit); Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit)
Langues Anglais

INSTALLATION

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. [Windows 8/Windows 7/Windows Server 2008/Windows Vista]When the "User Account Contorl" appears, click "Continue" or "Yes".
The folder which is same name with downloaded file is created.
3. Click "Agree" button for License Agreement.
4. Follow the instructions screen.
5. [Windows 8/Windows 7/Windows Server 2008/Windows Vista]When the "Program Compatibility Assistant" appears, click "This program installed correctly"