Taille du fichier 1,905,088 Byte
Nom du fichier OKW3X04N101x64_21867.exe
Catégorie Pilote d'impression recommandé
Version du programme 1.0.1
Produits C321; C331; C531; ES5431
Système d'exploitation Windows 8 (64bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (64bit)
Langues Anglais

INSTALLATION

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. [For Windows Server 2012/Windows Server 2008 R2/Windows 8/Windows 7/Windows Server 2008/Windows Vista]When the "User Account Contorl" appears, click "Continue" or "Yes".
The folder which is same name with downloaded file is created.
3. Click "Agree" button for License Agreement.
4. Follow the instructions screen.
5. [For Windows Server 2012/Windows Server 2008 R2/Windows 8/Windows 7/Windows Server 2008/Windows Vista]When the "Program Compatibility Assistant" appears, click "This program installed correctly"