Stuurprogramma’s en hulpprogramma’s

Panel Language Setup


Lees de opmerkingen en de softwarelicentieovereenkomst zorgvuldig door alvorens deze software te downloaden. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van deze overeenkomst, dient u deze software niet te downloaden

Lees het Label met de overeenkomst met gebruiksvoorwaarden >

SPECIFICATIE

Bestandsgrootte 2,476,775 Byte
Bestandsnaam mc350360panellangosx301104_33858.dmg
Categorie Hulpprogramma voor desktop
Programmaversie 3.0.1
Producten MC350; MC360
Besturingssysteem OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3
Talen Engels; Frans; Duits; Italiaans; Spaans

INSTALLATIE

Updated Language Files. Drag the utility to a folder on your hard disk such as Applications.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-2019 Oki Europe Ltd.