The Design Hub – för alla interna utskrifts- och designbehov

The Design Hub tillhandahålls av Shoppa och är OKIs kontaktpunkt för en smidig affärsverksamhet. Ge ditt företag möjlighet att skapa professionella och kvalitativa utskrifter, helt anpassat visuellt material och marknadsföringsmaterial internt, med några få enkla klick.


Inget slöseri, inga kostnader för installation, inga förseningar

Nu behöver fler företag än någonsin ha flexibiliteten att snabbt svara på föränderliga krav, myndighetsriktlinjer och sociala trender eller kundbehov. Med en mängd mallar, bilder och innehåll som finns på en lättanvänd plattform behöver du inte längre vänta på att en professionell designer eller ett tryckeri ska skapa, skriva ut och leverera i större mängder. 
 
 • Anpassa ditt visuella material på begäran.  The Design Hub ger ditt företag kraften att snabbt skapa iögonfallande grafik. Från små prisetiketter eller dekaler med QR-koder till 1,3 m fristående eller hängande banderoller, golvdekaler om social distansering, fönsterdekaler som visar öppettider, menyer som är vattenavvisande, avtorkningsbara eller för engångsbruk, allt detta och mer kan produceras enligt dina specifika krav och skrivas ut internt.
 • Skriv ut det du behöver, närhelst du behöver det.  Med anpassade mediefiler inbäddade i utskriftsinställningarna kan du omedelbart skriva ut på en mängd olika materialtyper och storlekar, internt med en enda knapptryckning utan specialkunskaper.  
 • Vi har gjort det ännu enklare att se till att din OKI-skrivare alltid är tillgänglig. Med The Design Hub kan du övervaka aktuell status för din OKI-enhet, inklusive nivåer av förbrukningsartiklar och få automatiska meddelanden när nya förbrukningsartiklar behövs. Förbrukningsartiklar är enkla att hitta och köpa via länkar till auktoriserade OKI-partner för kontinuerlig, problemfri utskrift.

Större flexibilitet med intern design och produktion

Skapa den ultimata kundupplevelsen för att påverka inköpsbeslut, öka kundlojaliteten eller dra nytta av marknadstrender och sociala trender snabbt och kostnadseffektivt.

Producera

Var beredd på allt med The Design Hubs omfattande mallbibliotek. Anpassa tillgänglig design och grafik som är skräddarsydda efter din sektor eller låt dig inspireras att skapa egen skräddarsydd design med den lättanvända "dra och släpp"-funktionen, och skriv ut den i utskriftsklara program (anpassade mediefiler) så att du kan skapa det material du behöver direkt – utan att förlita dig på tredje part eller på behovet av professionell designkompetens.

Skriv ut

Skriv smidigt ut skyltar, affischer och material i professionell kvalitet från The Design Hub på din OKI-enhet med suveränt färgdjup och kvalitet varje gång. Oavsett om du skriver ut 1,3 m långa vattenavvisande banderoller eller anpassade etiketter är en enda enhet allt du behöver.

Placera ut

Placera ut ditt tryckta visuella material och använd dina professionella tryckta marknadsföringsresurser för att engagera dina kunder, öka kundkorgens värde och stimulera till upprepade köp. Genom att utforma och skriva ut internt behöver du inte vänta på utskriftsleveranser eftersom affischer, hängande banderoller, golvdekaler med mera är redo att visas på några minuter.

Skapa och skriv ut en mängd olika tillämpningar

The Design Hub ger dig tillgång till ett bibliotek med mallar för att förbättra ditt visuella material.  Detta i kombination med OKIs HD-färgskrivare ger dig flexibiliteten att snabbt anpassa dig efter föränderliga omständigheter. Du kan skapa personligt anpassade skyltar av professionell kvalitet på några minuter. Skapa helt enkelt i The Design Hub, skriv ut på din OKI-färgskrivare med dina utskriftsklara inställningar och placera var som helst.

Ta kontrollen med The Design Hub

Genom att svara på förändringar på din marknad eller sektor så snabbt som möjligt, korta ner ledtiderna och minska personalens arbetsbelastning ger The Design Hub din verksamhet möjlighet att ligga steget före konkurrenterna.

 • Få åtkomst till ett mall- och grafikbibliotek eller skapa ett eget med hjälp av enkla dra-och-släpp-funktioner
 • QR-kodgeneratorn främjar kundengagemang genom beröringsfri kommunikation
 • Anpassa materialet med olika datautskrifter
 • Anpassa dig snabbt till nya riktlinjer, ändrade kundkrav och marknadstrender
 • Du behöver inte längre förlita dig på design, skrivare eller kunskap från tredje part
 • Spara tid och pengar med en intern heltäckande lösning
 • Öka kundernas lojalitet och konsumtion genom att tillhandahålla en skräddarsydd upplevelse
 • Öka intäkterna genom snabbare marknadsföring
 • Skapa professionella standardutskrifter på en mängd olika utskriftsmaterial
 • Användarvänlig utskrift – hantera alla skrivar- och materialinställningar med förinställda anpassade mediefiler
 • Övervaka din status för förbrukningsartiklar och beställ online vid behov

Connect with OKI Europe

linkedin youtube twitter facebook instagram

©1995-2022 Oki Europe Ltd.