ABBYY FineScanner


Skanna och skriv ut med OKI

ABBYY FineScanner är den första smarta AI-drivna mobilskannern som du kan skanna pappersdokument med och få perfekta digitala kopior att skriva ut eller lagra. Lägg till skanningsfunktioner på din OKI-skrivare som tar hjälp av kameran på din smarttelefon så slipper du ha en skanner eller MFP-enhet som tar utrymme och kostar pengar.

Digitalisera dina dokument var du än befinner dig

FineScanner AI sparar värdefull tid eftersom användaren inte behöver söka eller bläddra manuellt. Appen använder neurala nätverk för att söka igenom galleriet och hitta bilder med text och foton av dokument på ett ögonblick.

Viktiga funktioner

ABBYY FineScanner rankas som den främsta affärsappen i 98 länder. FineScanner för iOS* och Android** är gratis att hämta och finns tillgänglig på App Store och Google Play.
 
Appens fulla funktionalitet kan tillämpas kostnadsfritt på fem dokument. För att få obegränsad tillgång till funktionerna krävs en premium-prenumeration.  
FunktionerKostnadsfri – åtkomst till alla funktioner
på upp till 5 sidor
Premium – obegränsad tillgång till
alla funktioner
Skanning

Automatisk överföring till molnbaserad lagring

PDF-verktyg

OCR (textigenkänning på 193 språk och i 12 format)

Bokskanner (endast iOS)

Inga annonser

PDF-skydd

Registrera dig idag och få en 30-dagars kostnadsfri prenumeration på FineScanner Premium


*FineScanner är kompatibel med iOS 10.0 eller senare (galleriets sorteringsfunktionen finns på enheter som kör iOS 11.0 eller senare), fungerar på iPhone, iPad och har stöd för en iMessage-app. 

**FineScanner är kompatibel med Android 5.0 eller senare.

Connect with OKI Europe

linkedin youtube twitter facebook instagram

©1995-2023 Oki Europe Ltd.