The Design Hub – for alle interne utskrifts- og designbehov

The Design Hub, som driftes av Shoppa, er OKIs totalløsning for forretningsfleksibilitet. Gi bedriften din mulighet til å skape og skrive ut tilpasset visuell kommunikasjon og markedsføringsmateriell av profesjonell kvalitet internt, med bare noen få klikk.


Ingen sløsing, ingen oppsettskostnader, ingen forsinkelser

Mer enn noen gang trenger bedrifter nå fleksibilitet til å reagere raskt på skiftende krav, offentlige retningslinjer og sosiale trender og kundebehov. Med en rekke maler, bilder og innhold i én brukervennlig plattform trenger du ikke lenger å vente på at en profesjonell designer eller et trykkeri skal lage, skrive ut og levere materiell i store mengder. 
 
 • Tilpass bedriftens visuelle kommunikasjon ved behov.  The Design Hub gir bedriften din muligheten til å raskt lage grafisk materiell som skiller seg ut. Alt fra små prislapper eller klistremerker med QR-koder til 1,3 meter lange frittstående eller hengende bannere, gulvklistremerker med påminnelse om å holde avstand, vindusdekaler som viser åpningstider, og vanntette menyer som er enkle å rengjøre, eller menyer til engangsbruk – alt sammen kan skrives ut internt.
 • Skriv ut det du trenger, når du trenger det.  Med egendefinerte mediefiler integrert i utskriftsinnstillingene kan du umiddelbart skrive ut på en rekke medietyper og i en rekke størrelser, internt med et knappetrykk og uten spesielle ferdigheter.  
 • Vi har gjort det enda enklere å sikre at OKI-skriveren din alltid er tilgjengelig. The Design Hub gjør det mulig å overvåke gjeldende status for OKI-enheten, for eksempel hvor mye rekvisita som er igjen, og få automatiske varsler når det er behov for påfyll. Rekvisita kan enkelt kjøpes via lenker til autoriserte OKI-partnere. Dette gir kontinuerlig og problemfri utskrift.

Større fleksibilitet med internt design- og produksjonsarbeid

Skap den ultimate kundeopplevelsen og påvirk innkjøpsbeslutninger, øk kundelojalitet eller dra nytte av markedstrender og sosiale trender raskt og kostnadseffektivt.

Produsere

Vær forberedt på hva det måtte være med det omfattende malbiblioteket The Design Hub kan tilby. Med brukervennlige dra-og-slipp-funksjoner og utdata i utskriftsklare programmer (Custom Media Files) kan du skreddersy tilgjengelig design og grafikk til din bransje eller la deg inspirere til å skape dine helt egne design. Slik kan du lage akkurat det du trenger, når du trenger det – uten behov for tredjepartsleverandører eller profesjonelle designferdigheter.

Skrive ut

Skriv sømløst ut skilt, plakater og brosjyremateriell av profesjonell kvalitet fra The Design Hub på OKI-enheten din, alltid med førsteklasses farger og resultat. Enten du skriver ut 1,3 meter lange vanntette bannere eller klistremerker og etiketter med tilpasset størrelse, trenger du bare én enhet.

Plassere

Finn en god plassering, og bruk din profesjonelt trykte kommunikasjon for å engasjere kunder og øke verdien i handlekurven og antallet gjentatte kjøp. Ved å designe og skrive ut internt slipper du å vente på utskriftsleveranser, ettersom plakater, bannere, klistremerker osv. vil være klare til bruk på få minutter.

Skap og skriv ut en rekke ulike typer materiell

The Design Hub gir deg tilgang til et bibliotek med maler du kan bruke til å forbedre den visuelle kommunikasjonen.  Dette kombinert med OKIs HD-fargeskrivere gir deg fleksibilitet til raskt å tilpasse deg endrede omstendigheter. Du kan produsere personlig tilpassede skilt av profesjonell kvalitet på få minutter. Lag materiellet i The Design Hub, skriv det ut på OKI-fargeskriveren ved hjelp av utskriftsklare innstillinger, og plasser det der du måtte ønske.

Ta kontroll med The Design Hub

Ved å reagere på endringer i markedet eller sektoren så raskt som mulig, redusere ledetiden og de ansattes arbeidsmengde gir The Design Hub bedriften din muligheten til å ligge et skritt foran konkurrentene.

 • Få tilgang til et bibliotek med maler og grafikk, eller skap noe selv med den brukervennlige dra-og-slipp-funksjonen
 • QR-kodegeneratoren fremmer kundeengasjement ved hjelp av berøringsfri kommunikasjon
 • Tilpass kommunikasjonen med ulike datautskrifter
 • Tilpass deg raskt til nye retningslinjer, skiftende kundebehov og markedstrender
 • Du trenger ikke å stole på design, skrivere eller kompetanse fra tredjepartsleverandører
 • Spar tid og penger med en komplett løsning internt
 • Øk kundelojaliteten og -forbruket ved å levere en tilpasset opplevelse
 • Øk omsetningen gjennom raskere markedsføring
 • Lag profesjonelle utskrifter på en rekke medier
 • Brukervennlig utskrift – administrer alle skriver- og medieinnstillinger med forhåndsinnstilte, egendefinerte mediefiler
 • Følg med på statusen til rekvisita, og bestill på nett ved behov

Connect with OKI Europe

linkedin youtube twitter facebook instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.