The Design Hub – til alle dine print- og designbehov, in-house

The Design Hub drevet af Shoppa er OKIs one-stop-shop til virksomhedsfleksibilitet. Giv din virksomhed mulighed for at skabe personaliseret visuel kommunikation og marketingmaterialer in-house og print i professionel kvalitet. Alt sammen med kun få klik.


Intet spild, ingen udgifter til opsætning, ingen forsinkelser

Nu har flere virksomheder end nogensinde brug for fleksibilitet til at reagere hurtigt på skiftende krav, offentlige retningslinjer og ændringer i social afstand eller skiftende kundebehov. Med et udvalg af skabeloner, billeder og indhold i en brugervenlig platform behøver du ikke længere vente på, at en professionel designer eller et trykkeri designer, udskriver og leverer i store mængder. 
 
 • Tilpas din visuelle kommunikation on demand. The Design Hub giver din virksomhed mulighed for hurtigt at skabe iøjnefaldende grafik. Fra små prisskilte eller stickers med QR-koder til 1,3 m fritstående eller hængende bannere, gulvstickers til social afstand, vinduestickers der viser åbningstider, vandafvisende, rengøringsvenlige menukort eller engangsmenukort. Alt dette og meget mere kan produceres til dine specifikke behov og printes in-house
 • Print det, du har brug for, når du skal bruge det.  Med brugerdefinerede mediefiler integreret i printindstillingerne kan du straks printe på en række medietyper og -størrelser in-house med et enkelt tryk på en knap uden at skulle have specialfærdigheder  
 • Vi har gjort det endnu nemmere at sikre, at din OKI-printer altid er tilgængelig. Med The Design Hub kan du holde øje den aktuelle status for din OKI-enhed, herunder forbrugsstofniveauer og automatiske meddelelser, når der er behov for nye forbrugsstoffer. Disse tonere er nemme at finde og købe via links til autoriserede OKI-partnere

Større fleksibilitet med in-house design og produktion

Skab den ultimative kundeoplevelse til at påvirke indkøbsbeslutninger, skabe kundeloyalitet eller udnytte markeds- og social afstands restriktioner hurtigt og omkostningseffektivt.

Produktion

Du er fuldt ud dækket ind med The Design Hubs omfattende bibliotek af skabeloner. Tilpas tilgængelige designs og grafik, der er skræddersyet til din branche, eller få inspiration til at skabe dine egne skræddersyede design med den brugervenlige "træk og slip"-funktionalitet. Så kan du straks oprette det materiale, du har brug for – uden at du behøver at være afhængig af tredjeparter eller have behov for professionelle designfærdigheder.

Udskrivning

Print ubesværet skiltekommunikation i professionel kvalitet, plakater og andet materiale fra The Design Hub på din OKI-enhed i enestående farvedybde og -kvalitet hver eneste gang. Uanset om du udskriver 1,3 m lange vandafvisende bannere eller tilpassede stickers og labels, har du kun brug for én printer.

Dokumentsikkerhed

Opsæt din trykte visuelle kommunikation, og brug dine trykte marketingmaterialer i professionel kvalitet til at engagere dine kunder, øge værdien af indkøbskurven og sikr dig gentagne køb. Ved at designe og printe in-house er der ingen ventetid på levering af materialer, da dine plakater, bannere, gulvstickers og meget mere er klar til visning på få minutter.

Opret og udskriv en lang række materialer

The Design Hub giver dig adgang til et bibliotek med skabeloner, der kan forbedre din visuelle kommunikation.  Dette kombineret med OKIs HD-farveprintere giver dig fleksibilitet til hurtigt at tilpasse skiftende forhold. Du kan producere personaliserede, professionelle kvalitetsskilte på få minutter. Du skal blot oprette dem i The Design Hub, printe dem på din OKI-farveprinter ved hjælp af indstillingerne, der er klar til udskrivning, og placere dem hvor som helst.

Tag styringen med The Design Hub

Ved at reagere på ændringer på dit marked eller i din branche så hurtigt som muligt, hvilket forkorter leveringstider og reducerer medarbejdernes arbejdsbyrde, giver The Design Hub din virksomhed mulighed for at komme foran konkurrenterne.

 • Få adgang til et bibliotek med skabeloner og grafik, eller opret dine egne med brugervenlig "træk og slip"-funktionalitet
 • QR-kodegenerator fremmer kundeengagement via kommunikation med begrænset berøring af fysiske materialer
 • Tilpas din kommunikation med udskrivning af variable data
 • Hurtig tilpasning til nye retningslinjer, ændrede kundebehov og markedstendenser
 • Du behøver ikke at stole på tredjepartsdesignere og -printere eller professionelle færdigheder
 • Spar tid og penge med en end-to-end-proces in-house
 • Øg kundeloyaliteten og -forbruget ved at levere en personlig oplevelse
 • Få større omsætning gennem mere kraftfuld markedsføring
 • Lav professionelle standardudskrifter på en lang række medier
 • Brugervenlig udskrivning – administrer alle dine printer- og medieindstillinger med forudindstillede brugerdefinerede mediefiler
 • Få en status på forbrugsstoffer og bestil online, når det er nødvendigt

Connect with OKI Europe

linkedin youtube twitter facebook instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.