SLIMME PRINTERS EN OPLOSSINGEN DIE KRACHT GEVEN AAN UW BEDRIJF


OKI's portfolio van slimme MFP's en printers biedt slimme functies voor bedrijven van elke grootte, van uw desktopprinter tot de afdelings-MFP. Met de combinatie van OKI's hardware en software en het gebruik van OKI's op webservices gebaseerde platform sXP (smart Extendable Platform), garanderen wij dat de vastlegging, verdeling, uitvoer en het beheer van uw documenten efficiënt wordt uitgevoerd en geïmplementeerd, waardoor de productiviteit van uw medewerkers toeneemt.


OKI biedt SENDYS Explorer-software voor documentbeheer zonder extra kosten op alle apparaten, waarmee bedrijven documenten kunnen vastleggen, converteren, verspreiden, uploaden of afdrukken. SENDYS Explorer overstijgt ook documentworkflowmogelijkheden met functies voor accounting en pull-printing.

Portfolio slimme MFP's en printers (3.2 MB)

OKI'S PORTFOLIO SLIMME PRINTERS EN MFP'S


OKI's portfolio van slimme printers en MFP's omvat een A4-printer en multifunctionele A4- en A3-printers.  Alle apparaten uit de reeks zijn voorzien van sXP en hebben toonaangevende grote schermen voor eenvoudige bediening, een consistente menustructuur en een consistent bedieningspaneel.  Welke eisen u ook stelt, OKI heeft slimme apparaten en oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram
>

©1995-2021 Oki Europe Ltd.