Multifunctionele kleurenprinters

Casestudy Plankenauer

Oostenrijkse banden- en wielenspecialist


Een soepele, multifunctionele oplossing voor bandenspecialist Thomas Plankenauer

Plankenauer logo

Bandenspecialist Thomas Plankenauer is een familiebedrijf dat al decennia groeit. Bij Thomas Plankenauer worden jaarlijks bijna een miljoen pagina's afgedrukt. Daarvoor heeft het bedrijf een kosteneffectieve, betrouwbare afdrukoplossing nodig. In samenwerking met OKI werd een kostenbesparende oplossing ontwikkeld voor Plankenauer. Alle 17 filialen drukken wel 50.000 pagina's per jaar af, dus de belangrijkste vereiste was: systeemstoringen voorkomen. OKI stelde een overeenkomst tegen vast tarief voor waarmee Plankenauer voor vijf jaar was verzekerd van een Managed Print Service. De keuze viel op de ES7170dn, een A4 zwart-wit-MFP – een stevige, zuinige printer met uitstekende prestaties en een grote tonercapaciteit. Met zijn kast en tweede papierlade wordt de MFP een praktisch, losstaand apparaat. Alle benodigdheden worden natuurlijk automatisch aangevuld. Zodra het niveau van de MFP-toner onder de 10% komt, zorgt OKI dat nieuwe toner wordt geleverd.


"Al met al draaien de apparaten probleemloos. OKI-printers zijn ideaal voor ons bedrijf. Bij vragen tijdens de implementatie coördineerde onze supervisor alles centraal, zowel internationaal als in samenwerking met onze regionale servicepartner," vertelt Rudolf Fischer, hoofd IT & Infrastructuur bij Thomas Plankenauer GmbH 


Download de volledige casestudy en ontdek hoe Plankenauer de vruchten plukt van OKI's Managed Print Services over een periode van vijf jaar. 

 

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram
>

©1995-2021 Oki Europe Ltd.