...met de bekroonde A3-kleurenprinters van OKI

 
 
Verbeter de winkelervaring van uw klanten door prachtige informatieborden van professionele kwaliteit te produceren met de bekroonde C800-serie van OKI. Deze kleine, krachtige en milieuvriendelijke A3-kleurenprinters zijn ideaal voor grote winkelketens en kleinere winkels. 
 
Produceer on-demand visuele communicatie in de winkel om aankoopbeslissingen te beïnvloeden en de verkoop te stimuleren. 
 
Of u nu prijskaartjes, posters, banners, winkelgondels, vloerstickers, promotiedisplays of iets anders nodig hebt, met de ultracompacte C800-serie produceert u keer op keer signage van uitzonderlijke kwaliteit. 
 
En gedurende een beperkte periode kunt u bij de aankoop van een printer uit de C800-serie tot € 230 cashback* claimen.

Maak kennis met de C800-serie voor retailers

De C800-serie is betaalbaar, compact en ontworpen om hoogwaardige, indrukwekkende resultaten te leveren. Deze serie is veelzijdig en gebruiksvriendelijk en biedt eindeloze mogelijkheden om de winkelervaring van klanten te verbeteren. Of het nu gaat om een prijswijziging of een speciale promotie, trek onmiddellijk de aandacht en verhoog de opbrengst per winkelmand met OKI's C800-serie die hoogwaardige winkelborden binnen handbereik van uw personeel brengt. Met een resolutie van maximaal 1.200x1.200 dpi op verschillende mediatypen, - gewichten en -formaten kunt u in elk formaat winkelborden produceren, van kleine prijskaartjes tot hangende banners en vloerbanners van 1,3 m. Druk af op voorgesneden media voor deurhangers, flessenkragen en nog veel meer.  De C800-serie kan zelfs afdrukken op water- en UV-bestendige media met een professionele afwerking en uitzonderlijk levendige kleuren! 

Cashback-claimproces

Algemene voorwaarden

*De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Actieperiode van 1 oktober t/m 30 november 2019, zolang de voorraad strekt.  Cashbackaanbieding is alleen van toepassing op de C824n, C824dn, C834nw, C834dnw, C844dnw. Maximaal 10 printers per klant.  Eén claim per gekochte eenheid. De cashbackwaarde is afhankelijk van het gekochte model.
* AVP - Aanbevolen verkoopprijs, exclusief btw. De getoonde prijs is de prijs na cashback op de adviesprijs.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-2019 Oki Europe Ltd.