Persberichten

OKI Europe introduceert 's werelds kleinste hoogwaardige A4 LEDkleurenprinter

10/11/2020


De nieuwe C650 biedt snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en rendement in één compact systeem dankzij ruimtebesparende technologie

Egham, 10 november 2020 – OKI Europe Ltd kondigt de introductie aan van de  C650 , 's werelds kleinste A4-kleurenprinter. De C650 is waarschijnlijk verkrijgbaar vanaf januari 2021 en biedt de prestaties, mediaverwerking en kostenefficiëntie van een toonaangevend werkgroepapparaat in het formaat van een A4-desktopkleurenprinter. De C650 is ontworpen voor elk bedrijf met beperkte ruimte en past gemakkelijk in de kleinste ruimtes, terwijl de printer snel hoge volumes in professionele kwaliteit afdrukt. Hierdoor is de C650 ideaal voor gebruik in allerlei sectoren, zoals winkels, hotels, restaurants, gezondheidszorg, onderwijs en bouw. 


De C650, uitgerust met de baanbrekende digitale LED-technologie van OKI, produceert razendsnel afdrukken in rijke kleuren, perfect voor de verwerking van niet alleen dagelijkse documenten, maar ook allerlei marketingmaterialen, borden en bewegwijzering. Het apparaat print 35 pagina's per minuut af en kan media van 60 g/m² tot 256 g/m², en met een lengte van 52x74mm tot een lengte van 1,32 m verwerken.

De innovatieve ruimtebesparende technologie van de C650 is aan de voorzijde volledig toegankelijk, waardoor de ruimte die nodig is om de printer te bedienen, aanzienlijk wordt verminderd in vergelijking tot apparaten met een vergelijkbare grootte. Alle bewerkingen kunnen vanaf de voorzijde van het apparaat worden uitgevoerd. Voor het onderhoud van de C650 is slechts een ruimte van 2 cm aan de zijkanten nodig, zodat dit apparaat in de kleinste ruimtes past en toch alle werkzaamheden mogelijk maakt.  
 
Betrouwbaarheid was een belangrijk aandachtspunt in de ontwikkeling van de C650. Dankzij alle hoogwaardige componenten in plaats van plastic is dit een van de meest robuuste printers in zijn klasse, wat een lange en probleemloze levensduur garandeert. Afzonderlijke toners en beelddrums met een hoge capaciteit en een lange levensduur maken een maximaal gebruik van verbruiksmateriaal mogelijk, zodat de C650 blijft afdrukken en afdrukken. Daardoor is dit apparaat ideaal voor organisaties die hoge volumes afdrukken en een hoge kleurdekking nodig hebben. 
OKI raadt gebruik van ABBYY FineScanner aan, de eerste slimme mobiele scanner met AI-technologie. Scan papieren documenten en maak perfecte digitale kopieën om deze af te drukken en op te slaan. Hiermee worden scanmogelijkheden toegevoegd aan de C650, waardoor er geen aparte desktopscanner of MFP nodig is die waardevolle ruimte in uw bedrijf in beslag neemt.
Klanten kunnen zich ook op The Design Hub abonneren. Dit is een speciaal voor OKI ontwikkeld platform voor ontwerp- en afdrukbehoeften, mogelijk gemaakt door Shoppa. The Design Hub geeft bedrijven de mogelijkheid om in-house en met een paar muisklikken volledig gepersonaliseerd, visueel communicatie- en marketingmateriaal van professionele kwaliteit te creëren en af te drukken.
"Voor veel bedrijven is ruimte een belangrijke overweging als het gaat om het kiezen van de juiste printer", aldus Christoph Zimmermann, Product Marketing Manager,OKI Europe Ltd. "Bij het kopen van een compacte printer moet je meestal concessies doen aan prestaties, productiviteit, kwaliteit of kostenefficiëntie. De C650 biedt echter een uitzonderlijke afdrukkwaliteit, superieure snelheid en betrouwbaarheid, terwijl echt rendement wordt behaald. Deze kleine maar krachtige en robuuste printer voldoet aan alle eisen die bedrijven stellen, of die nu op zoek zijn naar een apparaat om in een druk magazijn, naast een productielijn, in een compacte kiosk of in hun backoffice in te zetten." 
 
Naast een uitgebreide garantie van 3 jaar bij productregistratie, biedt OKI organisaties en bedrijven in deze moeilijke tijden, als onderdeel van haar Adapt Today-campagne, een Business Agility-pakket met een waarde van ongeveer € 500* aan bij aankoop van een C650 en een set CMYK-toners.
Gratis 'Adapt Today' Business Agility Pack ter waarde van minstens € 500*
Het pakket bestaat uit een gratis** abonnement van zes maanden op The Design Hub en ABBYY FineScanner Premium, media voor sectorspecifieke toepassingen en toegang tot sjablonen en illustraties. Deze tools en materialen zijn ontworpen zodat bedrijven hun informatieborden en informatie voor klanten snel kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden, al naar gelang wat nodig is om overheidsrichtlijnen na te leven of op veranderende markt- en sociale trends te reageren, zonder van externe leveranciers afhankelijk te zijn.
 
Lees meer op www.oki.com/eu .
 
**Registratie vereist  
Opmerkingen voor redacteuren:
 
"'s Werelds kleinste hoogwaardige A4-kleurenprinter" – gebaseerd op OKI-onderzoek dat in september 2020 is uitgevoerd en ook vergelijkbare, krachtige apparaten betrof.  De C650 is echter nóg kleiner dan apparaten met een snelheid van minder dan 25 ppm 
 
 
C650¹
 
• Afdrukresolutie 
o 1.200 x 1.200 dpi
 
• Grootte
o 290 x 395 x 430 mm (H x B x D)
 
• Vereiste werkruimte
o 490 x 435 x 654 mm (H x B x D)
 
• Afdruksnelheid 
o 35 ppm kleur/zwart-wit
 
• Tijd tot eerste afdruk
o 6,5 seconden kleur/zwart-wit
 
• Maximale papiercapaciteit
o 1.940 vel van 80 g/m²
 
¹Specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Alle genoemde handelsmerken zijn erkend.

Opmerkingen voor redacteuren:


OKI Europe Ltd in één oogopslag

OKI Europe Ltd is een divisie van OKI Data Corporation, een wereldwijd business-to-business merk en pionier op het gebied van bekroonde digitale LED-printertechnologie. Dankzij de compacte, robuuste en toonaangevende producten in combinatie met klantgerichte oplossingen kunnen bedrijven zelf professionele toepassingen maken en in-house afdrukken.  De printers van OKI worden gebruikt door organisaties in diverse sectoren, waaronder de detailhandel, grafische sector (print-for-profit), onderwijs, gezondheidszorg, horeca en evenementen, bouw, techniek, chemische industrie en meer. OKI-printers staan bekend om hun innovatie, betrouwbaarheid, ongeëvenaarde mogelijkheden voor mediaverwerking en superieure kleurkwaliteit.

OKI Europe heeft meer dan 500 medewerkers in dienst op 15 locaties en is vertegenwoordigd in 60 landen in Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika. Ga voor meer informatie naar www.oki.com/be of volg ons op @OKI_Europe_Ltd.


Media Contacts:

OKI Europe (België):  Svenja Grund: presse@oki.de, +49 2115266-0

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram
>

©1995-2021 Oki Europe Ltd.