Prijzen en Recensies

De kleuren-MFP's MC361 en MC561 van OKI Europe ontvangen 4 sterren en de waardering 'Sterk aanbevolen' van BERTL

17/03/2011


Digitale multifunctionele Single Pass LED-kleurenprinters die bedrijfskritische eigenschappen en functies bieden voor kleine tot middelgrote werkgroepen binnen het midden- en kleinbedrijf

Egham, 17 maart 2011

OKI Europe Ltd die zijn producten onder het merk OKI Printing Solutions op de markt brengt, maakt bekend dat het de BERTL’s prijs '4-Star, Highly Recommended' heeft ontvangen voor de digitale multifunctionele Single Pass LED-kleurenprinters MC361 en MC561. De prijs is het resultaat van uitgebreide tests en technische evaluaties van deze producten door BERTL, een onafhankelijk testlaboratorium dat objectieve, onafhankelijke productevaluaties en vergelijkende analyses uitvoert op het gebied van beeldverwerkingsapparatuur en softwarematige workflow-oplossingen.

BERTL heeft de modellen MC361 en MC561 aangemerkt als een goed investeringsrendement (ROI) voor kopers. Enkele van de belangrijkste hoogtepunten in de BERTL-rapporten zijn:

  • HD-kleurenafdruktechnologie voor een uitstekende afdruk- en kopieerkwaliteit
  • Standaard 50-vel automatische invoer voor dubbelzijdige originelen (RADF)
  • Standaardfunctionaliteit voor multitasking, zodat twee taken tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd
  • Volledig functionele fax met functionaliteit voor dubbele toegang en een faxgeheugen van 4 MB
  • Meerdere locaties voor scandoel: Pc, netwerk, FTP, e-mail of een USB-geheugenstick
  • Mogelijkheden voor afdrukken van banners op vellen van maximaal 1200 mm lengte
  • Aparte CMYK-tonercartridges voor lagere bedrijfskosten
  • Compact ontwerp dat past in de krapste ruimtes
  • Conform ENERGY STAR®

“We zijn blij met de BERTL-erkenning voor onze digitale multifunctionele Single Pass kleurenprinters. Dit is een bewijs van de kracht van onze portfolio met kleurenafdruktechnologie,” aldus Elia Giovanni, Product Marketing Manager, OKI Europe. “De compacte en robuuste kleuren-MFP’s zijn uitgerust met de OKI Printing Solutions Single Pass LED-kleurenafdruktechnologie, wat deze apparaten milieuvriendelijk, gebruiksvriendelijk en kostenbesparend maakt. Het ontwerp van deze producten verbetert het gebruiksgemak door hoge snelheden, een flexibele mediaverwerking en kleurenafdrukken van buitengewone kwaliteit te leveren.”

Recente ontwikkelingen in de LED-kleurenafdruktechnologie van OKI Europe omvatten grote verbeteringen ten opzichte van de producten van de vorige generatie. Het gaat hierbij om een algehele reductie van de grootte en het gebruik van milieuvriendelijke functies. Deze combinatie maakt kleurenafdrukken betaalbaarder voor gebruikers en beter voor het milieu. De LED-technologie van de nieuwe generatie is niet alleen aanwezig in de multifunctionele printers MC361 en MC561 maar ook in de monofunctionele kleurenprinters uit de series C300 en C500. Alle modellen zijn uitgerust met Power-Save, een slaapstand en een automatische ECO-modus. De OKI-portfolio met kleurenproducten vermindert het algehele stroomverbruik om energie te besparen zonder in te boeten aan prestaties. Deze modellen bieden ook hoge snelheden en worden standaard geleverd met dubbelzijdig printen en een RADF voor 50 vellen om het papierverbruik en de kosten te verlagen. Bovendien voldoen alle modellen aan ENERGY STAR®.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube

©1995-2020 Oki Europe Ltd.