Studenten inspireren om de grenzen van hun creativiteit te verleggen


Studenten helpen om te leren en te groeien is essentieel voor universiteiten. Tevreden studenten zorgen voor hogere universiteitsbeoordelingen, wat weer zorgt voor meer nieuwe studenten en meer funding. De afdeling Graphic Design van Nottingham Trent University is hiervan een goed voorbeeld. De universiteit heeft een hogere tevredenheidsscore behaald op het gebied van technologische hulpmiddelen, waaraan de introductie van 5-kleuren Graphic Arts-printers van OKI heeft bijgedragen. 
 
OKI's Pro9541 5-kleurenprinter helpt studenten een unieke portfolio van hun creaties te produceren op verschillende materialen en formaten. Daarbij kunnen zuiver wit of kleuren bovenop wit worden gebruikt om de kleurkwaliteit op donkere of transparante media sterk te verbeteren. Er kunnen ook glanseffecten worden bereikt met doorzichtige toner voor watermerken en UV-ontwerpen.
 
Lees meer over de Graphic Design-studenten van Nottingham Trent University en hun inspirerende artistieke creaties:
Lillie Prior - Lost
Lillie verkende het thema van geheugenverlies door Alzheimer. Met OKI's Pro9541 heeft ze een gedrukt dagboek met verzamelde herinneringen gemaakt, met speciale typografie op gekleurd papier en zwarte en witte tekst op zwart papier.
Daniel Urquhart - Gentrifying Berlijn
Daniel legde de gentrificatie van Berlijn vast in een A5-fotoboek van 74 pagina's met meer dan 40 zwart-witafbeeldingen. Daniel wist de sfeer realistisch vast te leggen met opvallende zwart-witbeelden die werden afgedrukt op een OKI Pro9541. 
Kat Melor - Cyclus
Kat koos het stigma rond menstruatie als onderwerp. Met OKI's Pro9541maakte ze een educatief kaartspel met witte tekst op gekleurde achtergronden en gekleurde tekst op witte achtergronden, afgedrukt op dik papier met een glanzende afwerking. 
Olly Allen - Blindsight
Olly daagt mensen uit om op een andere manier naar ontwerpen te kijken met een combinatie van braille en gedrukte tekst om het verhaal van een blinde ontdekker te vertellen. Met OKI's Pro9541 drukte Olly zwarte inkt af op braille en structuurprint op zwart papier. 

Tevreden studenten = Betere scores voor de universiteit*

*Gegevens verstrekt door Nottingham Trent University

Studenten van Nottingham Trent University gebruiken 5-kleurenprinters van OKI als "hulpmiddel voor expressie"

De Nottingham Trent University's School of Art & Design wilde haar printerpark op een kosteneffectieve en dynamische manier uitbreiden. Het doel was om alle projecten en portfolio's intern te kunnen afdrukken. Er waren specifieke vereisten, zoals afdrukken in wit en afdrukken op verschillende materialen.

De universiteit koos ervoor OKI's Pro9541 5-kleurenprinters te installeren. Studenten kunnen nu de grenzen van hun creativiteit verleggen en hun prototype-ontwerpen intern produceren op verschillende media en in alle kleuren, waaronder dekkend wit en een heldere glansafwerking. Dit heeft bijgedragen aan een hogere tevredenheid van de leerlingen en een hoger aantal nieuwe studenten.

Leeds Beckett University gebruikt de 5-kleurenprinters van OKI als artistiek gereedschap

 
Leeds Beckett University's School of Art, Architecture and Design heeft behoefte aan veelzijdige afdrukoplossingen die precisie op het gebied van kleur en graphics kunnen leveren, evenals veelzijdigheid in media. Dit maakt de 5-kleurenprinters uit de Pro-serie van OKI de ideale keuze. Met de baanbrekende 5-kleuren afdruktechnologie van OKI heeft het academische team een ideale oplossing gevonden voor artistieke experimenten, waarmee studenten hun creatieve visie kunnen ontwikkelen en kunnen profiteren van precisie en flexibiliteit bij het afdrukken van publicaties en hand-outs. Lees de volledige casestudy.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.