Multifonction couleur

Magee

Kledingfabrikant en modeketen in Donegal, Ierland


Magee kiest voor MPS-maatwerkoplossing van OKI

Magee of Donegal is een bekende kledingfabrikant en retailer in het Ierse Donegal. Tegenwoordig telt het bedrijf ruim 120 medewerkers en de verkoop vindt nog steeds grotendeels plaats via detailzaken verspreid over heel Ierland en het Verenigd Koninkrijk.  In 2012 verkende het management de mogelijkheden van Managed Print Services, gedeeltelijk hiertoe aangezet door een krimpende IT-afdeling en de kosten voor het aanstellen van nieuw personeel. Magee stemde in met een voorstel van OKI en hun partner BMC Office uit Ballymount (Dublin) voor een driejarig Managed Print Services-contract, dat een aanzienlijke kostenreductie en de rationalisering en modernisering van hun printerpark beloofde. Voordat het voorstel werd gedaan, voerden BMC Office en OKI een grondige audit uit van de afdrukprocessen bij Magee Donegal. Een belangrijk onderdeel was de vervanging of consolidatie van de aanwezige 33 printers door 24 OKI-modellen uit de Executive-serie. Bovendien werd printmanagementsoftware geïnstalleerd om externe controle en proactieve service mogelijk te maken, waaronder waarschuwingen voor technische ondersteuning en waarschuwingen om verbruiksartikelen te vervangen.
 
"Wanneer er afdrukproblemen ontstonden, was ik voortdurend in de weer met het bewaken van de voorraden van allerlei verbruiksartikelen, terwijl ik eigenlijk wel wat anders had te doen. Het is geweldig voor onze kleine IT-afdeling dat we hiervan zijn verlost en de MPS is beslist efficiënter en meer beheersbaar dan de oplossing die we vroeger gebruikten," aldus Gerry Cunningham, IT Manager bij Magee Donegal
 
Download de volledige casestudy en ontdek hoe OKI's Managed Print Services een jaarlijkse kostenbesparing van meer dan 25 procent oplevert voor Magee Donegal.

Restons connectés

facebook linkedin twitter youtube instagram PartnerNet