Gizlilik Politikası


OKI Europe Limited’in gizlilik politikasına hoş geldiniz.
 
OKI Europe Limited, gizliliğinizi korumayı ve gizliliğe saygı duymaya bağlıdır.
 
Bu politika sizden topladığımız veya sizin bize sağladığınız kişisel verilerin bizim tarafımızdan hangi dayanağa istinaden işleneceğini açıklamaktadır. Bu gizlilik politikası sizi kişisel verilerinize nasıl baktığımız hakkında bilgilendirecek ve size gizlilik haklarınızı ve hukukun sizi nasıl koruduğunu anlatacaktır. Bu web sitesini ziyaret ederek bu politikada açıklanan uygulamaları kabul etmekte ve onaylamaktasınız.

1.    ÖNEMLİ BİLGİLER VE BİZ KİMİZ

BU GİZLİLİK POLİTİKASININ AMACI 


Bu gizlilik politikası, sizin bu web sitesini kullanmanız ve sosyal medya aracılığıyla haber bültenlerimize abone olduğunuzda, bir ürün veya servis satın aldığınızda bu web sitesi aracılığıyla sağlamış olabileceğiniz veriler dahil kişisel verilerinizi nasıl topladığımız ve işlediğimiz hakkında size bilgi vermeyi amaçlamaktadır. Bu politika, ayrıca, telefon, eposta veya bir başka alternatif iletişim biçimi ile sağladığınız kişisel bilgileri nasıl kullandığımızı açıklamaktadır. Bu web sitesi çocuklar için değildir ve bilerek çocuklar ile ilgili veri toplamayız.


Bu gizlilik politikasını, sizin hakkınızda kişisel veri topladığımız veya işlediğimiz spesifik durumlarda size sağlayabileceğimiz diğer kullanım şartları veya gizlilik politikası ya da adil işleme politikası ile birlikte okumanız, böylece verilerinizi nasıl ve neden kullandığımızdan tam olarak haberdar olmanız önemlidir. Bu gizlilik politikası diğer bildirimleri tamamlamaktadır, onları hükümsüz kılmayı amaçlamamaktadır. 


ENETLEME SORUMLUSU 


OKI Europe Limited veri denetleme sorumlusudur (bu gizlilik politikasında “biz”, “bize” veya “bizim” olarak geçmektedir) ve kişisel verilerinizden sorumludur 


Yasal haklarınızı kullanma talepleri dahil bu gizlilik politikası hakkında sorularınız varsa lütfen aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle temas edin. 


TEMAS BİLGİLERİ 


OKI Europe Limited, tescilli şirket numarası: 02203086

Tescilli ofis ve fiziksel adresi Blays House, Wick Road, Englefield Green, Egham, Surrey, TW20 0HJ şeklindedir

Telefon numarası: 020 8219 2190

Eposta adresi DataPrivacyOfficer@okieurope.com

 

Veri koruma meseleleri için Birleşik Krallık denetleme yetkilisi olan Bilgi Komiseri Ofisine (ICO) herhangi bir zamanda şikayette bulunma hakkınız vardır (www.ico.org.uk). Ancak ICO’ya gitmeden önce endişelerinizi ele alma fırsatını değerli buluyoruz, bu yüzden lütfen önce bizimle temasa geçin.

2.     HAKKINIZDA TOPLADIĞIMIZ VERİLER  

Hakkınızda aşağıdaki şekilde grupladığımız çeşitli kişisel veri türlerini toplayabilir, kullanabilir, depolayabilir ve aktarabiliriz:
  • Kimlik Verileri isimleri, kullanıcı ismini veya benzer tanıtıcıları, medeni durumu, unvanı, doğum tarihini, yaşı, cinsiyeti ve milliyeti içerir.
  • Temas Verileri fatura adresini, teslimat adresini, eposta adresini ve telefon numaralarını içerir.
  • Finansal Veriler banka hesabını, ödeme kartı bilgilerini ve kredi derecelerini içerir.
  • Ticari İşlem Verileri size ve sizden yapılan ödemeler hakkında bilgileri ve bizden veya distribütörlerimizden ya da satıcılarımızdan satın aldığınız ürünler ve servisler hakkında diğer bilgileri içerir.
  • Teknik Veriler internet protokol (IP) adresini, tarayıcı tipini ve sürümünü, saat dilimi ayarı ve mahal, tarayıcı eklenti tipleri ve sürümlerini, işletim sistemi ve platformunu ve bu web sitesine erişmek için kullandığınız cihazlardaki diğer teknolojiyi içerir.
  • Profil Verileri kullanıcı adınızı ve şifrenizi, giriş verilerinizi satın aldıklarınızı veya bize verdiğiniz siparişleri, ilgi alanlarınızı, tercihlerinizi, geri bildirim ve anket yanıtlarınızı içerir.
  • Kullanım Verileri web sitemizi, ürünlerimizi ve servislerimizi nasıl kullandığınız hakkında bilgileri içerir.
  • Pazarlama ve İletişim Verileri bizden ve üçüncü taraflarımızdan pazarlama alma tercihlerinizi ve iletişim tercihlerinizi içerir.
Ayrıca, herhangi bir amaç için istatiksel veya demografik veriler gibi Kümelenmiş Veriler de toplar, kullanır ve paylaşırız. Kümelenmiş Veriler kişisel verilerinizden elde edilebilir ama hukuken kişisel veri sayılmaz çünkü bu veriler kimliğinizi doğrudan veya dolaylı olarak ortaya çıkarmayacaktır. Örneğin, spesifik bir web sitesi özelliğine erişen kullanıcıların yüzdesini hesaplamak için Kullanım Verilerinizi kümeleyebiliriz. Ancak Kümelenmiş Verileri kimliğinizi doğrudan veya dolaylı olarak belirleyebilecek şekilde kişisel verileriniz ile birleştirir veya bağlarsak bu birleştirilmiş verilere kişisel veri muamelesi yaparız ve bu gizlilik politikasına göre kullanırız.

KİŞİSEL VERİ SAĞLAMAZSANIZ  


Kişisel verileri kanunen veya sizinle bir sözleşmenin şartları kapsamında toplamaya ihtiyacımız olduğunda bu verileri talep edildiğinde sağlamazsanız sizinle olan veya akdetmeye çalıştığımız sözleşmeyi yerine getiremeyebiliriz (örneğin, size mallar veya servisler sağlamak veya bir garanti yükümlülüğünü ifa etmek). Bu durumda bizdeki ürün veya servisi iptal etmek zorunda kalabiliriz, ama bu söz konusu olduğunda size bildirimde bulunacağız.

 3.     KİŞİSEL VERİLERİNİZ NASIL TOPLANIR?

Sizden ve sizin hakkınızda veriler toplamak için farklı yöntemler kullanırız, örneğin:
  • Doğrudan etkileşimler. Formlar doldurarak veya bizimle bir araya gelerek ya da bizimle posta, telefon, eposta veya başka türlü iletişim kurarak bize kişisel verilerinizi verebilirsiniz. Bu, aşağıdaki durumlarda sağladığınız verileri içerir: (i) ürünlerimiz veya servislerimiz için başvurduğunuzda; (ii) web sitemizde bir hesap oluşturduğunuzda; (iii) hizmet veya yayınlarımıza abone olduğunuzda; (iv) size pazarlama gönderilmesini talep ettiğinizde; (v) bir yarışma, promosyon veya ankete katıldığınızda veya (vi) bize geri bildirim verdiğinizde veya başka türlü temas kurduğunuzda.
  • Otomatik teknolojiler veya etkileşimler. Siz web sitemiz ile etkileşime girdikçe ekipmanınız, tarama eylemleriniz ve kalıplarınız hakkında otomatik olarak Teknik Veriler toplarız. Bu kişisel verileri çerezler ve diğer benzer teknolojileri kullanarak toplarız. Ayrıca bizim çerezlerimizi kullanan diğer web sitelerini ziyaret ederseniz hakkınızda Teknik Veriler alabiliriz.
  • Üçüncü taraflar veya halka açık kaynaklar. Distribütörlerimiz ve satıcılarımız dahil ürünlerin ve servislerin sağlanmasına yardım eden çeşitli üçüncü taraflardan hakkınızda kişisel veriler alacağız. Ayrıca Google gibi sağlayıcılardan teknik ve analitik veriler alırız ve Acuigen ve Dunn ve Bradstreet gibi teknik, ödeme ve teslim servislerinin tedarikçilerinden Temas, Finansal ve Ticari İşlem Verileri alırız. Brokerlerden veya kümeleyicilerden Kimlik ve Temas Verileri alırız ve Şirketler Sicili ve Seçim Sicili gibi halka açık kaynaklardan Kimlik ve İletişim Verileri alırız

4.     KİŞİSEL VERİLERİNİZİ NASIL KULLANIRIZ

Kişisel verilerinizi yalnız kanunlar bize izin verdiğinde kullanacağız. En sık olarak kişisel verilerinizi aşağıdaki durumlarda kullanacağız:
  • Sizinle akdetmek üzere olduğumuz veya akdettiğimiz sözleşmeyi ifa etmek için ihtiyaç duyduğumuzda.
  • Bizim (veya bir üçüncü tarafın) meşru çıkarları için gerekli olduğunda ve sizin çıkarlarınız ve temel haklarınız bu çıkarlardan üstün olmadığında.
  • Yasal bir yükümlülüğe uymamız gerektiğinde.
Genellikle kişisel verilerinizi işlemek için yasal dayanak olarak onayınıza dayanmayız ama size eposta veya metin mesajı ile üçüncü taraf doğrudan pazarlama iletişimleri göndermeden önce onayınızı alacağız. Bizimle irtibata geçerek herhangi bir zamanda onayınızı geri çekme hakkına sahipsiniz.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİ KULLANACAĞIMIZ AMAÇLAR 


Aşağıda bir tablo şeklinde kişisel verilerinizi kullanmayı planladığımız tüm yolları ve bunu yaparken hangi yasal esaslara dayandığımızı açıkladık. Uygun olduğunda meşru çıkarlarımızın neler olduklarını da tanımladık.

 

Kişisel verilerinizi kullandığımız spesifik amaca bağlı olarak kişisel verilerinizi birden fazla yasal gerekçe ile işleyebileceğimize dikkat ediniz. Aşağıdaki tabloda birden fazla gerekçenin açıklandığı durumlarda kişisel verilerinizi işlemek için dayandığımız spesifik gerekçe hakkında ayrıntılara ihtiyacınız varsa lütfen bizimle temasa geçin.


Bize verilen talimatları kontrol etmek için, eğitim amaçları için, suçu önlemek ve müşteri servisimizin kalitesini artırmak için sizinle telefon, eposta veya diğer iletişimimizi izleyebilir, kaydedebilir, depolayabilir ve kullanabiliriz.

Amaç/Faaliyet

 

Veri türü

 

İşleme için meşru çıkar dayanağı dahil yasal dayanak

 

Sizi yeni bir müşteri olarak kaydetmek

 

(a) Kimlik

(b) Temas

 

Sizinle bir sözleşmenin ifası

 

Aşağıdakiler dahil siparişinizi işleme koymak ve teslim etmek:

(a) Ödemeleri, ücretleri ve masrafları yönetmek

(b) Bize borçlu olunan parayı tahsil etmek ve almak

 

(a) Kimlik

(b) Temas

(c) Finansal

(d) Ticari İşlem

(e) Pazarlama ve İletişimler

 

(a) Sizinle bir sözleşmenin ifası

(b) Meşru çıkarlarımız için gerekli (alacaklarımızı tahsil etmek)

 

Sizinle ilişkimizi yönetmek, şunlar dahil:

(a) Şartlarımızda veya gizlilik politikamızdaki değişiklikler hakkında size bildirimde bulunmak

(b) Sizden görüş bildirmenizi veya bir ankete katılmanızı istemek

 

(a) Kimlik

(b) Temas

(c) Profil

(d) Pazarlama ve İletişimler

 

(a) Sizinle bir sözleşmenin ifası

(b) Yasal bir yükümlülüğe uymak için gerekli

(c) Meşru çıkarlarımız için gerekli (kayıtlarımızı güncel tutmak ve müşterilerimizin ürünlerimizi/servislerimizi nasıl kullandıklarını incelemek)

 

Bir ödül çekilişine, yarışmaya katılmanızı veya bir anketi tamamlamanızı sağlamak

 

(a) Kimlik

(b) Temas

(c) Profil

(d) Kullanım

(e) Pazarlama ve İletişimler

 

(a) Sizinle bir sözleşmenin ifası

(b) Meşru çıkarlarımız için gerekli (müşterilerimizin ürünlerimizi/servislerimizi nasıl kullandıklarını incelemek, onları geliştirmek ve işimizi büyütmek)

 

İşimizi ve bu web sitesini idare etmek ve korumak (sorun giderme, veri analizi, test etme, sistem bakım, destek, raporlama ve verilerin barındırılması dahil)

 

(a) Kimlik

(b) Temas

(c) Teknik

 

(a) Meşru çıkarlarımız için gerekli (işimizi yürütmek, idarenin sağlanması ve BT servisleri, ağ güvenliği, sahteciliği önlemek için ve bir şirket yeniden organizasyonu veya grup yeniden yapılandırmanın gerçekleştirilmesi bağlamında)

(b) Yasal bir yükümlülüğe uymak için gerekli

 

Size web sitesi içeriği ve reklamları sunmak ve size sunduğumuz reklamların etkililiğini ölçmek veya anlamak

 

(a) Kimlik

(b) Temas

(c) Profil

(d) Kullanım

(e) Pazarlama ve İletişimler

(f) Teknik

 

Meşru çıkarlarımız için gerekli (müşterilerin ürünlerimizi/servislerimizi nasıl kullandıklarını incelemek, onları geliştirmek, işimizi büyütmek ve pazarlama stratejimizi bilgilendirmek)

 

Web sitemizi, ürünleri/servisleri, pazarlamayı, müşteri ilişkileri ve deneyimlerini daha iyi bir hale getirmek için veri analitikleri kullanmak

 

(a) Teknik

(b) Kullanım

 

Meşru çıkarlarımız için gerekli (ürünlerimiz ve servislerimiz için müşteri tiplerimizi tanımlamak, web sitemizi güncel ve alakalı tutmak, işimizi geliştirmek ve pazarlama stratejimizi haber vermek)

 

İlginizi çekebilecek mallar veya servisler hakkında size öneriler ve tavsiyeler sunmak

 

(a) Kimlik

(b) Temas

(c) Teknik

(d) Kullanım

(e) Profil

(f) Pazarlama ve İletişimler

 

Meşru çıkarlarımız için gerekli (ürünlerimizi/servislerimizi geliştirmek ve işimizi büyütmek)

 

PAZARLAMA


Özellikle pazarlama ve reklam ile ilgili olarak size belirli kişisel veri kullanımlarına dair seçenekler sağlamak için çabalıyoruz.


BİZDEN PROMOSYON TEKLİFLERİ  

Ne isteyebileceğiniz veya neye ihtiyacınız olabileceği ya da nelerin ilginizi çekebileceğine dair bir görüş oluşturmak için Kimlik, Temas, Teknik, Kullanım ve Profil Verilerinizi kullanabiliriz. Hangi ürün, servis ve tekliflerin sizinle alakalı olabileceğine bu şekilde karar veririz (buna pazarlama diyoruz).

 

Bizden bilgi talep ettiyseniz veya bizden mal veya servis satın aldıysanız ve bu pazarlamayı almak için abone olmamayı seçmediyseniz bizden pazarlama iletişimleri alırsınız.


ÜÇÜNCÜ TARAF PAZARLAMA

Kişisel verilerinizi pazarlama amaçları için herhangi bir üçüncü taraf ile paylaşmadan önce açık abone olma onayınızı alacağız.

ABONELİKTEN ÇIKMA 


Bizden veya üçüncü taraflardan size pazarlama mesajlarını göndermeyi durdurmamızı herhangi bir zamanda web sitesine giriş yaparak ve pazarlama seçeneklerinizi ayarlamak için ilgili kutuları işaretleyerek veya işaretlemeyerek ya da size gönderilen herhangi bir pazarlama mesajında yer alan abonelikten çıkma bağlantılarını takip ederek veya bizimle herhangi bir zamanda iletişim kurarak isteyebilirsiniz.

 

Bu pazarlama mesajlarını alma aboneliğinden çıktığınızda bu, bir ürün/servis alımının, garanti kaydının, ürün/servis deneyiminin veya diğer işlemlerin bir sonucu olarak bize sağlamış olduğunuz kişisel veriler için geçerli olmayacaktır. 


ÇEREZLER 


Web sitemizde çerezler kullanıyoruz. Çerezlerin tamamını veya bazılarını reddetmek için veya web siteleri çerez atadıklarında veya çerezlere eriştiklerinde sizi uyarmak için tarayıcınızı ayarlayabilirsiniz. Çerezleri etkisiz hale getirir veya reddederseniz lütfen bu web sitesinin erişilemez hale gelebileceğine veya düzgün çalışmayacağına dikkat ediniz. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamıza bakın.


AMACIN DEĞİŞMESİ


Kişisel verilerinizi bir başka sebeple kullanmaya ihtiyacımız olduğunu makul bir şekilde düşünmedikçe ve bu sebep orijinal amaca uygun olmadıkça yalnız onları toplama amaçlarımız için kullanacağız. Yeni amaç için işlemenin orijinal amaç ile nasıl uyumlu olduğuna dair bir açıklama istiyorsanız lütfen bizimle temasa geçin.

 

Kişisel verilerinizi ilgisiz bir amaç için kullanmaya ihtiyacımız olursa size bildirimde bulunacak ve bunu yapmamıza olanak sağlayan yasal dayanağı açıklayacağız.

 

Lütfen kanunen şart kılındığında veya izin verildiğinde kişisel verilerinizi sizin bilginiz veya onayınız olmadan yukarıdaki kurallara uygun olarak işleyebileceğimizi unutmayın. 

5.     KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İFŞALARI  

Kişisel verilerinizi yukarıdaki tabloda açıklanan amaçlar için aşağıda belirtilen taraflar ile paylaşabiliriz, yani
  • BT ve diğer servisleri sağlayan ve liderlik raporlama işini üstlenen OKI Grubundaki diğer şirketler.
  • BT ve sistem yönetim servislerini sağlayan ve işleyenler olarak hareket eden servis tedarikçileri.
  • Ürünlerin ve servislerin tedarik, muhafaza, sigorta, teslim ve tamiri dahil sipariş sorgulama veya yerine getirmeye yardım eden iş ortakları ve servis tedarikçileri.
  • Avukatlar, bankacılar, denetçiler ve sigortacılar dahil danışmanlık, bankacılık, hukuk, sigorta ve muhasebe servislerini sağlayan profesyonel danışmanlar.
  • Vergi ve Gümrük komisyoncuları, düzenleyiciler ve yetkili makamlar.
  • Pazar araştırmacıları ve sahteciliği önleme makamları.
  • İşimizin veya varlıklarımızın bir kısmını kendilerine satmayı, devretmeyi veya birleştirmeyi seçebileceğimiz üçüncü taraflar. Alternatif olarak, biz başka işletmeleri satın alabilir veya onlarla birleşebiliriz. İşletmemizde bir değişiklik olursa yeni sahipler kişisel verilerinizi bu gizlilik politikasında açıklandığı şekilde kullanabilirler.
Tüm üçüncü tarafların kişisel verilerinizin güvenliğine saygı göstermelerini ve onlara kanuna uygun şekilde davranmalarını şart kılarız. Üçüncü taraf servis tedarikçilerimizin kişisel verilerinizi kendi amaçları için kullanmalarına izin vermeyiz ve kişisel verilerinizi yalnız belirtilen amaçlar için ve talimatlarımıza göre işlemelerine izin veririz.

6.     ULUSLARARASI AKTARIMLAR  

Kişisel verilerinizi ana şirketimiz Japonya’daki OKI Data Corporation ve verilerinizin Avrupa Ekonomik Alanı (EEA) dışına aktarılmasına dahil olacak olan ona ait bağlı şirketler ve iştirakler ile (“OKI Grubu”) paylaşırız. Üçüncü taraflarımızın bazılarının merkezi EEA dışındadır. Kişisel verilerinizin EEA dışında işlenmesinin hukuka uygun olarak gerçekleştirileceğini ve verilerinize GDPR’ye göre yeterli koruma sağlanacağını güvence altına alacağız.

7.     VERİ GÜVENLİĞİ

Kişisel verilerinizin kaza eseri kayıp, kullanım veya yetkisiz erişim, değiştirme veya ifşasını önlemek için uygun güvenlik tedbirlerine sahibiz. Ayrıca, kişisel verilerinize erişimi bilmek için bir iş ihtiyacı olan çalışanlar, vekiller, yükleniciler ve diğer üçüncü taraflar ile sınırlıyoruz. Kişisel verilerinizi yalnız bizim talimatlarımıza göre işleyeceklerdir ve gizliliği koruma görevi ile bağlıdırlar.

 

Şüphelenilen kişisel veri ihlallerini ele almak için prosedürlerimiz var ve yasal olarak bu şekilde davranmamız şart kılınmışsa bir ihlal ile ilgili olarak size ve ilgili yasal mercie bildirimde bulunacağız.

8.     VERİ ELDE TUTMA

KİŞİSEL VERİLERİMİ NE KADAR SÜRE KULLANACAKSINIZ?


Kişisel verilerinizi, yalnız herhangi bir yasal, düzenleyici, vergi, muhasebe veya raporlama gerekliliklerini karşılamak amaçları dahil topladığımız amaçları yerine getirmek için makul olarak gerekli süre boyunca elde tutacağız. Bir şikayet halinde veya ilişkimiz ile ilgili bir dava olasılığının var olduğuna makul olarak inanıyorsak kişisel verilerinizi daha uzun bir süre tutabiliriz.

 

Kişisel veriler için uygun tutma süresini belirlerken kişisel verinin miktarını, niteliğini ve hassasiyetini, kişisel verilerinizin yetkisiz kullanım veya ifşasının potansiyel zarar verme riskini, kişisel verilerinizi işleme amaçlarımızı ve bu amaçları başka vasıtalar ile elde edip edemeyeceğimiz ve yürürlükteki hukuki, düzenleyici, vergi, muhasebe veya diğer gereklilikleri göz önünde bulunduruyoruz.

9.     YASAL HAKLARINIZ

Aşağıdaki haklara sahipsiniz:
  • Kişisel verilerinize erişim talep etmek (yaygın olarak “veri sahibi erişim talebi” olarak bilinir). Bu, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin bir suretini almanızı ve onları hukuka uygun olarak işlediğimizi kontrol etmenizi sağlar.
  • Kişisel verilerin düzeltilmesini talep etmek. Bu, hakkınızda tuttuğumuz eksik veya yanlış verileri düzeltmenizi sağlar ama bize sağladığınız yeni verinin doğruluğunu belirlememiz gerekebilir.
  • Kişisel verilerinizin silinmesini talep etmek. Bu, işlemeye devam etmek için iyi bir sebebimiz olmadığında kişisel veriyi silmemizi veya kaldırmamızı istemenizi sağlar.
  • Kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etmek; bizim meşru bir çıkara (veya üçüncü bir tarafınkine) dayandığımız ve sizin temel hak ve özgürlükleriniz üzerinde bir etkisi olduğunu hissettiren bu gerekçe ile işlemeye itiraz etmenize sebep olan özel durumunuz ile ilgili bir şey söz konusu olduğunda. Ayrıca kişisel verilerinizin doğrudan pazarlama amaçlarıyla işlendiği durumlarda da itiraz etme hakkınız var. Bazı durumlarda bizim sizin hak ve özgürlüklerinize ağır basan, üstün meşru çıkarlarımız olduğunu gösterebiliriz.
  • Kişisel verilerinizin işlenmesinin kısıtlanmasını talep etmek. Bu, aşağıdaki senaryolarda kişisel verilerinizin işlenmesini askıya almamızı istemenizi sağlar: (i) Verinin doğruluğunu kanıtlamamızı istiyorsanız; (ii) Veriyi kullanımımız hukuka aykırı olduğunda, ama siz bizim onu silmemizi istemediğinizde; (iii) Bizim artık ihtiyacımız olmasa da sizin yasal hak taleplerini ispat etmek, kullanmak veya savunmak üzere gerekli olduğu için tutmamıza ihtiyacınız olduğunda veya (iv) Siz verilerinizi kullanmamıza itiraz etmişseniz ama bizim onları kullanmak için daha ağır basan meşru gerekçelerimiz olup olmadığını belirlemeye ihtiyacımız olduğunda.
  • Kişisel verilerinizin size veya üçüncü bir tarafa aktarılmasını talep etmek. Size veya sizin seçtiğiniz bir üçüncü tarafa kişisel verilerinizi yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan, makine tarafından okunabilir bir formatta sağlayacağız. Bu hakkın yalnız bize başlangıçta kullanmamız için onay verdiğiniz otomatik bilgiler için veya bizim sizinle bir sözleşmeyi ifa etmek için bilgileri kullandığımız durumlarda geçerli olduğunu unutmayın.
  • Kişisel verilerinizi işlemek için onaya dayandığımız durumlarda herhangi bir zamanda onayı geri çekmek. Ancak bu, siz onayınızı geri çekmeden önce gerçekleştirilen herhangi bir işlemenin hukuka uygunluğunu etkilemeyecektir. Onayınızı geri çekerseniz size belirli ürün veya servisleri sağlayamayabiliriz. Onayınızı geri çekerken bunun söz konusu olup olmadığı hususunda sizi bilgilendireceğiz.

Yukarıda açıklanan haklarınızdan herhangi birisini kullanmak isterseniz lütfen bizimle yukarıda belirtilen İletişim Bilgilerinden temasa geçin.


GENELLİKLE HİÇBİR ÜCRET İSTENMEZ 


Kişisel verilerinize erişmek için (veya diğer haklarınızdan herhangi birisini kullanmak için) bir ücret ödemeniz gerekmeyecektir. Ancak talebiniz açıkça asılsız, sürekli veya aşırı ise makul bir ücret talep edebiliriz. Alternatif olarak, bu şartlarda talebinize uymayı reddedebiliriz.


YANIT VERME SÜRESİNİN SINIRI 


Tüm meşru taleplere bir ay içerisinde yanıt vermek için çaba sarf ediyoruz. Ara sıra talebiniz özellikle karmaşık ise veya birden çok talepte bulunduysanız bir aydan daha fazla zamanımızı alabilir.

10.     ÜÇÜNCÜ TARAF BAĞLANTILARI

Bu web sitesi üçüncü taraf web sitelerine, eklentilerine ve uygulamalarına bağlantılar içerebilir. Bu bağlantılara tıklamak veya bu bağlantıları etkin hale getirmek üçüncü tarafların hakkınızdaki verileri toplamasına veya paylaşmasına olanak sağlayabilir. Bu üçüncü taraf web sitelerini kontrol etmiyoruz ve onların gizlilik beyanlarından sorumlu değiliz. Web sitemizden ayrıldığınızda ziyaret ettiğiniz her web sitesinin gizlilik politikasını okumanızı tavsiye ederiz.

11.     GİZLİLİK POLİTİKASINDA DEĞİŞİKLİKLER VE SİZİN DEĞİŞİKLİKLERİ BİZE BİLDİRME GÖREVİNİZ

Gizlilik politikamızı düzenli olarak gözden geçiriyoruz. Gizlilik politikamızda ileride yapılacak her türlü değişiklik, bu sayfada yayınlanacaktır. Bu politikada güncelleme veya değişiklikleri görmek için lütfen sık sık kontrol edin. Bu versiyon en son 25 Mayıs 2018’de güncellenmiştir. 
 
Hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Lütfen sizinle ilişkimiz devam ederken kişisel verilerinizde değişiklik olması halinde bize bildirin.

OKI Europe ile bağlantı kurun

linkedin twitter youtube Facebook

©1995-2017 Oki Europe Ltd.