Support

Var hittar jag mitt produktnamn och serienummer?

Produktnamn

Du kan hitta produktnamnet på produktsidan.
Obs!
  • Gemener i slutet av produktnamnet kanske inte finns beskrivna.

Om du inte kan hitta en exakt matchning med din modells namn kan du välja ett liknande modellnamn. Drivrutin och användarhandbok är offentliga.

exempelvis för produktnamn MC873, väljer du antingen MC873dn eller MC873dnv

Serienummer

Serienumret består av den unika sekvensen av siffror och/eller bokstäver som är specifika för din produkt.

Produktens serienummer finns på någon av följande platser:

• På baksidan av maskinen
  • På den vänstra eller högra sidan
  • Inuti den övre luckan.
Läs vanliga frågor, skriv in "serienummer" som nyckelord och välj din modells namn.

VANLIGA FRÅGOR >

Om din produkts namn är MC873, väljer du MC873dn eller MC873dnv.

Anmärkningar:
  • Serienumret kan finnas i manualen i stället för på etiketten.
  • Alternativ eller delar som installeras med vissa produkter kan specificera serienumret.

linkedin twitter youtube facebook

©1995-2018 Oki Europe Ltd.