ICC Profile

Läs kommentarerna och licensavtalet för programvaran noggrant innan du laddar ned den här programvaran. Om du inte accepterar villkoren i detta avtal får du inte ladda den rogramvaran

Läs etiketten med användarvillkoren >

SPECIFIKATION

Filstorlek 9,253,106 Byte
Filnamn MC883-PS-MX-ICC-110_81662.dmg
Kategori Skrivbordsverktyg
Programversion 1.1.0
Produkter ES8453 MFP; ES8463 MFP; ES8473 MFP; ES8483 MFP; MC843; MC853; MC863; MC873; MC883
Operativsystem OS X 10.11; OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6
Språk Brasiliansk portugisiska; Tjeckiska; Danska; Holländska; Engelska; Finska; Franska; Tyska; Grekiska; Ungerska; Italienska; Japanska; Koreanska; Norska; Polska; Portugisiska; Ryska; Förenklad kinesiska; Spanska; Svenska; Traditionell kinesiska; Turkiska

INSTALLATION

1. Double click on the downloaded file icon.
2. The disk image will be mounted on a desktop.
3. Copy the ICC profile to the folder you want.