ICC Profile (GDI)

Läs kommentarerna och licensavtalet för programvaran noggrant innan du laddar ned den här programvaran. Om du inte accepterar villkoren i detta avtal får du inte ladda den rogramvaran

Läs etiketten med användarvillkoren >

SPECIFIKATION

Filstorlek 2,325,464 Byte
Filnamn C511HC-ICC-ENU-100_21921.exe
Kategori Skrivbordsverktyg
Programversion 1.0.0
Produkter C301; C312; C511
Operativsystem Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit); Windows Server 2003 (64bit)
Språk Brasiliansk portugisiska; Tjeckiska; Danska; Holländska; Engelska; Finska; Franska; Tyska; Grekiska; Ungerska; Italienska; Japanska; Koreanska; Norska; Polska; Portugisiska; Ryska; Förenklad kinesiska; Spanska; Svenska; Traditionell kinesiska; Turkiska