Εξοικονόμηση αναλώσιμων και εξόδων

Αυτή η ενότητα περιγράφει πώς να χρησιμοποιείτε τη συσκευή εξοικονομώντας αναλώσιμα και έξοδα.

Συμβουλές για την Εξοικονόμηση κατά την Αντιγραφή

Η λειτουργία διπλής όψης αντίγραφο που σας επιτρέπει να αντιγράψετε και στις δύο όψεις του χαρτιού, η λειτουργία N-σε-1, η οποία σας επιτρέπει να αντιγράψετε πολλαπλά έγγραφα σε ένα φύλλο χαρτιού, και η λειτουργία αντιγραφής αστυνομικής ταυτότητας που σας επιτρέπει να αντιγράψετε και τις δύο όψεις μίας αστυνομικής ταυτότητας στη μία πλευρά του χαρτιού είναι διαθέσιμες.

Αντιγραφή και στις Δύο Όψεις του Χαρτιού (Αντιγραφή Διπλής Όψης)

Συνδυασμός Πολλαπλών Σελίδων σε Ένα Φύλλο Χαρτιού (Ν-σε-1)

Αντιγραφή και των Δύο Όψεων μίας Κάρτας σε Μία Πλευρά (Αντιγραφή Κάρτας ID)

Συμβουλές για την Εξοικονόμηση κατά την Εκτύπωση

Η λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης που σας επιτρέπει να εκτυπώνετε και στις δύο όψεις του χαρτιού, και η λειτουργία εκτύπωσης πολλαπλών σελίδων που σας επιτρέπει να εκτυπώνετε πολλές σελίδες σε ένα φύλλο χαρτιού είναι διαθέσιμες.

Εκτύπωση και στις Δύο Όψεις του Χαρτιού (Εκτύπωση Διπλής Όψης)

Συνδυασμός Πολλαπλών Σελίδων σε Ένα Φύλλο Χαρτιού

Συμβουλές για την Εξοικονόμηση κατά την Αποστολή Φαξ

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή έτσι ώστε να μπορεί να μεταβεί αυτόματα σε κατάσταση Εξοικονόμησης Ενέργειας αφού περάσει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Εξοικονόμηση Κατανάλωση Ενέργειας με τη Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας

Καθορισμός του Χρόνου Αποστολής

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία καθυστερημένης αποστολής. Μπορείτε να καθορίσετε μία περίοδο μέσα στη νύχτα ή άλλο χρονικό διάστημα για να στείλετε ένα φαξ κατά τη διάρκεια της οποίας το κόστος επικοινωνίας είναι χαμηλά.

Αποστολή σε Καθορισμένη Ημερομηνία και Ώρα (Καθυστερημένη Αποστολή)

Χρησιμοποιώντας τη Γραμμή Διαδικτύου

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Διαδικτυακού Φαξ. Μπορείτε να μειώσετε περισσότερο το κόστος από το κανονικό φαξ, επειδή στέλνετε και λαμβάνετε φαξ μέσω της γραμμής Διαδικτύου.

Αποστολή διαδικτυακού φαξ (Διαδικασία)

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης γραφίτη. Μπορείτε να μειώσετε περισσότερο την κατανάλωση γραφίτη από το συνηθισμένο κατά την εκτύπωση.

Εξοικονόμηση Γραφίτη