Nåværende fastvareversjon:  A07.84_0_6(Utgitt den:04/03/2019)

Før oppdatering

・ Fastvareoppdateringsverktøyet kreves for fastvareoppdatering.
・ Last ned fastvareoppdateringsverktøyet for ditt OS.
・ Fastvareoppdateringsverktøyet må kanskje også oppdateres. Sørg for å lese den nyeste versjonen.

Obs:
・ Den oppdaterbare fastvaren varierer med produktet.
・ Produktets administratorpassord kreves for fastvareoppdatering.
・ Det er antatt at din PC, ditt nettbrett eller din mobilenhet har tilgang til Internett.

Laste ned fastvareoppdateringsverktøyet

Etter å ha lastet ned fastvareoppdateringsverktøyet, kan du starte opp verktøyet og følge instruksjonene for å oppdatere fastvaren.

Firmware update tool for Windows

Versjon: 1.5.0

Størrelse: 1.9 MB

Operativsystem: Windows 10; Windows 10 x64; Windows 8.1; Windows 8.1 x64; Windows 8; Windows 8 x64; Windows 7; Windows 7 x64; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008; Windows Server 2008 x64

Klikk her for å laste ned

Firmware update tool for macOS

Versjon: 2.1.0

Størrelse: 849.3 KB

Operativsystem: macOS 10.14; macOS 10.13; macOS 10.12; OS X 10.11; OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8

Klikk her for å laste ned

Firmware update tool for iOS

Versjon: 1.4.0

Operativsystem: iOS

Klikk her for å laste ned