Velg operativsystem

Alle språk

Siden Microsoft har avsluttet støtte for Windows XP, garanterer ikke OKI lenger bruk av OKI-produkter i dette operativsystemet.

Se Kompatibilitet med operativsystemer hvis du ikke finner skriverdriveren.

Siden Kompatibilitet med operativsystemer >

Driver

ESC/P Class Driver

Versjon: 1.0

Størrelse: 258.4 KB

Class driver for ESC / P printer that is required to print from application to printer.
This driver includes [OKI Dot-Matrix ESC/P 9Pin Class Driver] and [OKI Dot-Matrix ESC/P 24Pin Class Driver] .

Operativsystem: Windows 10 (32bit); Windows 10 (64bit); Windows Server 2019

Se detaljer

ESC/P Printer Driver

Versjon: 1.0

Størrelse: 280.5 KB

ESC/P printer driver allows your software application to control your printer.

Operativsystem: Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit); Windows Server 2003 (64bit)

Se detaljer

linkedin twitter youtube

©1995-2020 Oki Europe Ltd.