Scanner Driver

Les merknadene og lisensavtalen nøye før du laster ned denne programvaren. Hvis du ikke godtar vilkårene i denne avtalen, må du ikke laste ned denne programvaren

Etikett for å lese avtale med vilkår for bruk >

SPESIFIKASJON

Filstørrelse 14,955,520 Byte
Filnavn UniversalScannerDriver_111_81644.exe
Kategori Skannerdriver
Programversjon 1.1.1
Produkter ES4172LP MFP; ES5162LP MFP; ES8453 MFP; ES8463 MFP; ES8473 MFP; ES8483 MFP; MC843; MC853; MC863; MC873; MC883
Operativsystem Windows Server 2003 (32bit)
Språk engelsk; fransk; tysk; italiensk; japansk; koreansk; portugisisk; kinesisk, forenklet; spansk; kinesisk, tradisjonell

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. Follow the instructions on the installer screen.

BEGRENSNINGER OG ANDRE VARSLER

The MFP needs to be connected to USB or TCP/IP network.