Les merknadene og lisensavtalen nøye før du laster ned denne programvaren. Hvis du ikke godtar vilkårene i denne avtalen, må du ikke laste ned denne programvaren

Etikett for å lese avtale med vilkår for bruk >

SPESIFIKASJON

Filstørrelse 773,832 Byte
Filnavn B411B431B401-win-pdw1610_29400.exe
Kategori Skrivebordsverktøy
Programversjon 1.6.1
Produkter B401; B411; B431; B431+; ES4131
Operativsystem Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2019; Windows Server 2016; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit); Windows Server 2003 (64bit)
Språk portugisisk (Brasil); bulgarsk; kroatisk; tsjekkisk; dansk; nederlandsk; engelsk; finsk; fransk; tysk; gresk; ungarsk; italiensk; japansk; makedonsk; norsk; andre; polsk; portugisisk; rumensk; russisk; slovensk; spansk; svensk; tyrkisk

Ta kontakt med OKI

linkedin twitter youtube instagram

©1995-2020 Oki Europe Ltd.