Stuurprogramma’s en hulpprogramma’s

Oki Driver Remover


Lees de opmerkingen en de softwarelicentieovereenkomst zorgvuldig door alvorens deze software te downloaden. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van deze overeenkomst, dient u deze software niet te downloaden

Lees het Label met de overeenkomst met gebruiksvoorwaarden >

SPECIFICATIE

Bestandsgrootte 413,696 Byte
Bestandsnaam Oki Driver Remover V3_tcm3-101754_40419.exe
Categorie Hulpprogramma voor desktop
Programmaversie 3.0.0
Producten B6200; B6300; C110
Besturingssysteem Windows 7 (32bit); Windows 7 (64bit); Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit)
Talen Engels

INSTALLATIE

1) Double click the downloaded file and chooose Unzip, the utility will automatically launch.

Volg OKI Europe via sociale media

Facebook linkedin twitter youtube instagram
>

©1995-2021 Oki Europe Ltd.