Luo lisätiedot ja ohjelmiston käyttöoikeussopimus huolellisesti ennen tämän ohjelmiston lataamista. Älä lataa sovellusta, jos et hyväksy ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen ehtoja.

Tutustu käyttöehtoihin >

TEKNISET TIEDOT

Tiedostokoko 1,858,067 Byte
Tiedostonimi C568ICCprofiles.sit_31609.hqx
Luokka LPR-apuohjelma
Ohjelmaversio 1.0.0
Tuotteet C5600; C5800
Käyttöjärjestelmä OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3; Mac OS X 10.2; Mac OS 9
Kielet portugali (Brasilia); tšekki; tanska; hollanti; englanti; suomi; ranska; saksa; kreikka; unkari; italia; japani; korea; norja; puola; portugali; venäjä; kiina (yksinkertainen); espanja; ruotsi; kiina (perinteinen); turkki

ASENNUS

Drag/drop the HQX file onto Stuffit Expander to automatically decode & decompress it. Stuffit Expander is a free utility that can be downloaded from http://www.stuffit.com.