Luo lisätiedot ja ohjelmiston käyttöoikeussopimus huolellisesti ennen tämän ohjelmiston lataamista. Älä lataa sovellusta, jos et hyväksy ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen ehtoja.

Tutustu käyttöehtoihin >

TEKNISET TIEDOT

Tiedostokoko 1,185,126 Byte
Tiedostonimi C530-PS-M-ICC-100_31590.hqx
Luokka LPR-apuohjelma
Ohjelmaversio 1.0.0
Tuotteet C530
Käyttöjärjestelmä OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3; Mac OS 9
Kielet portugali (Brasilia); tšekki; tanska; hollanti; englanti; suomi; ranska; saksa; kreikka; unkari; italia; japani; korea; norja; puola; portugali; venäjä; kiina (yksinkertainen); espanja; ruotsi; kiina (perinteinen); turkki

ASENNUS

1. Double-click the downloaded file to mount it on your desktop. 2. Double-click the icon in the disk image to launch.