Luo lisätiedot ja ohjelmiston käyttöoikeussopimus huolellisesti ennen tämän ohjelmiston lataamista. Älä lataa sovellusta, jos et hyväksy ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen ehtoja.

Tutustu käyttöehtoihin >

TEKNISET TIEDOT

Tiedostokoko 4,042,172 Byte
Tiedostonimi C531-PS-MX-ICC-100_31442.dmg
Luokka LPR-apuohjelma
Ohjelmaversio 1.0.0
Tuotteet C321; C331; C531; ES5431
Käyttöjärjestelmä OS X 10.10; OS X 10.9; OS X 10.8; OS X 10.7; Mac OS X 10.6; Mac OS X 10.5; Mac OS X 10.4; Mac OS X 10.3; Mac OS X 10.2
Kielet portugali (Brasilia); tšekki; tanska; hollanti; englanti; suomi; ranska; saksa; kreikka; unkari; italia; japani; korea; norja; puola; portugali; venäjä; kiina (yksinkertainen); espanja; ruotsi; kiina (perinteinen); turkki

ASENNUS

1. Double-click the downloaded file to mount it on your desktop. 2. Double-click the icon in the disk image to launch.