Scanner Driver (TWAIN)

Luo lisätiedot ja ohjelmiston käyttöoikeussopimus huolellisesti ennen tämän ohjelmiston lataamista. Älä lataa sovellusta, jos et hyväksy ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen ehtoja.

Tutustu käyttöehtoihin >

TEKNISET TIEDOT

Tiedostokoko 14,091,056 Byte
Tiedostonimi MC7ES74T_080150_00_98584.exe
Luokka Skanneriohjain
Ohjelmaversio 8.1.50.0
Tuotteet ES7470 MFP; ES7480 MFP; MC760; MC770; MC780
Käyttöjärjestelmä Windows XP (32bit); Windows XP (64bit)
Kielet portugali (Brasilia); tanska; hollanti; englanti; suomi; ranska; saksa; italia; japani; norja; puola; venäjä; espanja; ruotsi

ASENNUS

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. Follow the instructions on the installer screen.

Connect with OKI Europe

LinkedIn Twitter YouTube
>

Copyright © 1995–2021 Oki Europe Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.