Hotell, restauranger, catering och evenemang


Ge alla kundevenemang en personlig touch med hjälp av anpassat professionellt material och skyltar i fullfärg – när det behövs, direkt på plats

Evenemangsarrangörer och -ansvariga har fullt upp med att hantera kundernas behov inom snäva tidsfrister och med snäva budgetar och använder externa leverantörer för att kunna uppfylla dem, ofta till ett högt pris. 
 
OKIs lösningar för hotell, restauranger, catering och evenemang kan hjälpa dig med att förvandla dina kundevenemang från arbetsintensiva uppgifter till något som genererar intäkter på ett enkelt sätt. Skapa anpassade material och skyltar från placeringskort och menyer till banderoller, golvdekaler med mera på en mängd hållbara material och format och skriv ut allt på plats. Det innebär att du kan hantera ändringar i sista minuten utan stress.
 
Lägg till en personlig touch för att imponera på kunderna och få positiva recensioner, nya bokningar och ökade intäkter.

Gör intryck när det behövs med hjälp av OKIs lösningar för hotell, restauranger, catering och evenemang

Överträffa kundernas förväntningar, inspirera till positiva recensioner och nya bokningar genom att erbjuda den ultimata personliga evenemangsupplevelsen med hjälp av anpassade trycksaker för hotell, restauranger, catering och evenemang. Du kan skapa allt material på plats efter dina önskemål med ett knapptryck.  Från banderoller på upp till 1,3 meter till fantastiska golvdekaler, kreativa affischer, skyltar och dörrskyltar, snygga papperspåsar eller lådor för presenter, broschyrer, flygblad, program, menyer, kuponger, gästnamnskyltar, armband, placeringskort och bordsplaceringar.  Du kan hantera allt det här och mycket mer på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt på plats och erbjuda det till dina kunder som en förstklassig tjänst för att förbättra ditt resultat och överträffa kundernas förväntningar.
”Att ha en egen intern tryckavdelning som kompletteras av vårt grafikdesignteam innebär att vi kan framställa en mängd olika material i korta serier med hög professionell standard till rimlig kostnad. Vi vill till exempel hantera våra varumärkesidentiteter stramt så att våra logotyper och färgscheman alltid är enhetliga i allt material eftersom processen är under vår egen kontroll. 
 
Clio O'Gara, Chief Marketing Officer

OKIs C800-serie – A3-färgskrivare för att skapa den ultimata personliga evenemangupplevelsen

Skrivare i OKIs C800-serie är kostnadseffektiva A3-färgskrivare för hotell-, restaurang-, catering- och evenemangssektorn. De här flerfaldigt prisbelönta skrivarna har innovativ inbyggd digital LED-teknik för snabba resultat med hög kvalitet på plats, när det behövs och på en mängd olika material.  Du behöver inte längre använda en storformatsskrivare, specialutskriftsenheter eller outsourca utskrifter till externa tryckerier.  Ge dina kunder en personlig upplevelse för att förbättra kundtillfredsställelsen och förbättra ditt resultat. 
 
•   Skriv ut evenemangsmaterial i format från A6 upp till A3, inklusive banderoller på upp till 1,3 meter  
•   Skriv ut på material från 64 till 256 g/m² 
•   Skriv ut på olika slags material, inklusive förskurna, vattenbeständiga och UV-beständiga material

Connect with OKI Europe

linkedin youtube twitter facebook instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.