OKI är den självklara B2B-partnern

Som ett globalt B2B-varumärke och en pionjär inom prisbelönt digital LED-skrivarteknik ger våra kompakta, robusta och ledande enheter i kombination med kundcentrerade lösningar företag möjligheten att skapa och skriva ut i professionell kvalitet inom verksamheten. OKI är känt för sin innovation och tillförlitlighet. Våra skrivare har oöverträffade funktioner för mediehantering och enastående färgkvalitet, vilket gör dem lämpliga för organisationer inom en rad olika sektorer, inbegripet detaljhandel, utbildning, hälso- och sjukvård, bygg, hotell och fritid samt leverantörer av utskriftstjänster. Oavsett om kunderna vill ha en lösning för att producera program eller generera intäkter kan OKI tillsammans med Shinrai-partnernätverket hjälpa till.
 
Vår vision är enkel – vi vill förändra hur företag uppfattar utskrifter och utskriftslösningar och omvandla dem från en sidofunktion till en integrerad del av verksamheten, och våra partner är avgörande för att nå dit. Genom vårt Shinrai Partner Programme samarbetar vi med våra partner för att göra dig, OKI och våra kunder framgångsrika.

Gör framsteg med OKI

Som ett 100 % B2B-företag är våra partner vår enda försäljningskanal. Från början till slut använder OKI-teamet sin förståelse för hur vi kan hjälpa kunder i ett flertal olika branscher genom en unik strategi som fokuserar på program.  Vi hjälper dig att få nya kunder, bygga upp varaktiga affärsrelationer och öka värdet på varje avtal du sluter – samtidigt som du får återkommande inkomstkällor.

Det är enkelt att göra affärer med OKI

Dina affärsbehov är lika unika som ditt företag. Det är något som vi förstår – och vårt Shinrai Partner Programme har en mängd incitament, verktyg och utbildningsmöjligheter, som är exklusivt anpassade efter dina behov. Med OKIs banbrytande teknik, tjänster och supportprogram kan vi hjälpa dig att utöka din verksamhet och få tillgång till nya inkomstkällor.
 
OKIs Shinrai-partnerskap låser upp flera kraftfulla funktioner och verktyg: 
 
Exklusiv tillgång till en ”Redo för försäljning”-portfölj som innehåller branschanpassade program och utskriftslösningar som är redo för försäljning och ett generöst rabatt- och bonussystem.
 
Ett särskilt OKI-team som hjälper dig att få ditt företag att växa.
 
Exklusiv åtkomst till OKI PartnerNet, den digitala arbetsplatsen där Shinrai-partner får omedelbar tillgång till försäljnings- och marknadsföringsresurser, inklusive försäljningsscenarier, kundreferenser, TCO-verktyg med mera.
 
Med OKIs utbildningsplattform för försäljning kan du utveckla dina konsultfärdigheter och ge mervärde till dina kunder med hjälp av bland annat partneraktivering, onlineutbildning och OKIs demoprogram.
Anmäl dig till OKIs Shinrai Partner Programme idag för att förbättra din verksamhet, skapa återkommande intäkter och öka lönsamheten.

Connect with OKI Europe

linkedin youtube twitter facebook instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.