OKI-garanti


OKI tilbyr deg å utvide din garanti til i alt 3 år – helt gratis!

Hos OKI er vi så sikre på kvaliteten av våre produkter ar vi tilbyr deg å utvide garantien til i alt 3 år – helt gratis! Registrer produktet for å få denne gunstige garantiutvidelsen. 

Klikk her og få 3 års garanti

Hva handler det om?

OKI tilbyr sine sluttkunder en gratis garantiutvidelse for i alt 3 år fra kjøpsdato. Garantien gjelder kun for nye produkter kjøpt av OKI forhandlere i Norge og garantien medfølger ikke hvis produktet videreselges eller på en annen måte overtas av en tredjepart. Garantiutvidelse forutsetter at sluttkunden utelukkende benytter seg av originale OKI forbruksvarer under hele garantiperioden. Sluttkunden må dessuten registrere produktet på OKIs hjemmeside og motta en bekreftelse på registreringen senest 30 dager etter kjøpsdato.

Hvilke produkter dekker garantien?

Tilbudet om gratis garantiutvidelse gjelder for de fleste av OKIs skrivere og multifunksjonsprodukter. Noen utvalgte skrivere, kundetilpassede produkter samt større multifunksjonsprodukter er ikke inkludert. Kontakt OKI hvis du er i tvil om hvilke produkter garantiutvidelsen gjelder for.

Hvordan blir jeg dekket av garantiutvidelsen?

Når du har kjøpt et nytt OKI produkt må du registrere det innen 30 dager her. Umiddelbart etter registreringen mottar du en bekreftelse på e-post. Denne bekreftelsen er, sammen med din faktura, ditt garantibevis.

Hva gjør jeg hvis jeg har problemer med mitt produkt?

I første omgang kan du se igjennom brukermanualen og gå inn på www.oki.no under OKI Support. Her finner du svar på ofte stilte support-spørsmål. Hvis du ikke finner informasjonen du trenger her kan du ta kontakt med vårt supportsenter ved å ringe 63 89 36 00 (tastevalg 2). Du kan også sende en hendvendelse via denne siden. De fleste problemene kan løses via telefonen, men blir det nødvendig med en reparasjon eller utskifting av deler trer vår servicepartner inn.

Hvordan er jeg dekket av garantien?

Garantidekningen for den forlengede garantien er lik som OKI standard garanti. Forskjellen er kun garantiperioden. I begge tilfeller er OKIs standard garantibetingelser gjeldende. Regelmessig vedlikehold som f.eks rengjøring og slitedeler er derfor ikke dekket av garantien. Avhengig av modell og andre omstendigheter vil reparasjonen foregå på installasjonsadressen, ved innlevering av produktet til forhandleren eller ved bytte til et nytt produkt.

Connect with OKI Europe

linkedin youtube twitter facebook instagram

©1995-2024 Oki Europe Ltd.