OKIn takuu


OKI tarjoaa sinulle pidennetyn takuun yhteensä 3 vuodeksi – täysin ilmaiseksi!

OKI on niin varma tuotteidensa laadusta, että se tarjoaa sinulle laajennetun takuun yhteensä kolmeksi vuodeksi – täysin veloituksetta! Rekisteröidy heti, niin saat takuun käyttöösi. Klikkaa tästä, niin saat 3 vuoden takuun

Mistä on kysymys?

OKI tarjoaa loppuasiakkailleen ilmaisen pidennetyn takuun yhteensä kolmeksi vuodeksi laskun päivämäärästä. Takuu koskee vain uusia tuotteita, jotka ostetaan OKI-jälleenmyyjiltä Suomessa, eikä se ole voimassa, jos tuote myydään edelleen tai muuten siirretään kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että loppuasiakas käyttää vain alkuperäisiä OKI-tulostustarvikkeita koko takuuajan. Lisäksi loppuasiakkaan on rekisteröitävä tuotteensa OKIn kotisivujen kautta ja saatava vahvistus rekisteröinnistä viimeistään 30 päivän kuluessa laskun päivämäärästä.

Mitä tuotteita takuu kattaa?

Ilmainen pidennetty takuu koskee suurinta osaa OKIn tulostimista ja monitoimilaitteista. Poikkeuksen muodostavat muun muassa erikoistulostimet, asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt tuotteet sekä suurimmat monitoimiratkaisut. Ota yhteys OKIn asiakaspalveluun, jos olet epävarma, mille tuotteille pidennetty takuu tarjotaan.

Miten saan pidennetyn takuun?

Kun ostat uuden OKI-tuotteen, sinun tarvitsee vain rekisteröidä se 30 päivän kuluessa täällä. Saat heti rekisteröinnin jälkeen vahvistuksen sähköpostitse. Vahvistus yhdessä laskusi kanssa on takuutodistuksesi.

Mitä teen, jos laitteessani ilmenee ongelmia?

Tarkista ensin laitteen mukana toimitettu käyttöopas ja käy osoitteessa www.oki.fi kohdassa Huolto ja tuotetuki, josta löydät vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin. Jos et löydä tarvitsemiasi tietoja, soita tekniseen tukeemme numeroon 0207 900 804. Voit myös täyttää tämän lomakkeen. Useimmat tukikysymykset ratkeavat puhelimitse, mutta jos laitteen korjaus tai vaihto on tarpeen, huoltokumppanimme huolehtivat siitä.

Miten takuu kattaa tuotteeni?

Takuun kattavuus on sama sekä OKIn vakiotakuussa että pidennetyssä takuussa; vain takuuajat eroavat. Molemmissa tapauksissa sovelletaan OKIn yleisiä takuuehtoja. Näin ollen takuu ei kata yleistä huoltoa, kuten puhdistusta ja kuluvia osia. Laitemallista ja muista olosuhteista riippuen korjaus tapahtuu asennusosoitteessa, palautuksena jälleenmyyjälle tai vaihtona uuteen tuotteeseen.

Connect with OKI Europe

linkedin youtube twitter facebook instagram

©1995-2024 Oki Europe Ltd.