OKI – BtoB - kumppani

OKI on globaali business-to-business-brändi ja palkitun digitaalisen LED-tulostintekniikan edelläkävijä. Kompaktit, kestävät ja huippulaadukkaat laitteet sekä asiakaskeskeiset ratkaisut antavat yrityksille mahdollisuuden luoda ja tulostaa ammattitasoisia materiaaleja yrityksen sisällä. OKI on tunnettu innovatiivisuudesta ja luotettavuudesta. Huippuluokan materiaalinkäsittelyn ja erinomaisen värilaadun ansiosta laitteet sopivat monien eri toimialojen yrityksille. Esimerkkejä ovat vähittäismyynti, koulutus, terveydenhuolto, rakentaminen, matkailu- ja vapaa-ajan ala sekä tulostuspalvelujen tarjoajat. Etsivätpä asiakkaat sitten ratkaisua printtimateriaalien tuottamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen, OKI voi tarjota ratkaisun yhdessä Shinrai-kumppaniverkoston kanssa.
 
Visiomme on yksinkertainen – haluamme muuttaa yritysten ajattelua paino- ja tulostusratkaisuista. Haluamme tehdä oheistoiminnoiksi mielletyistä asioista olennaisen osan yrityksen liiketoimintaa, ja kumppanimme ovat avainasemassa tämän saavuttamisessa. Teemme Shinrai-kumppanuusohjelman kautta yhteistyötä kumppaneiden kanssa, jotta voimme auttaa sinua, OKIa ja asiakkaitamme menestymään.

Menesty OKIn kanssa

Olemme 100-prosenttisesti BtoB-yritys, joten kumppanimme ovat ainoa myyntikanavamme. Pääset alusta alkaen hyödyntämään OKI-tiimin tuntemusta siitä, miten voimme auttaa eri alojen asiakkaita ainutlaatuisen, sovelluskeskeisen lähestymistavan avulla.  Autamme sinua houkuttelemaan uusia asiakkaita ja rakentamaan kestäviä liikesuhteita, jotka kasvattavat jokaisen kaupan arvoa ja tuovat jatkuvia tulovirtoja.

Yhteistyö OKIn kanssa on vaivatonta

Yrityksesi tarpeet ovat yhtä ainutlaatuisia kuin yrityksesi. Me ymmärrämme tämän. Shinrai-kumppanuusohjelma tarjoaa runsaasti kannustimia, työkaluja ja koulutusmahdollisuuksia, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi. OKIn tunnetun uraauurtavan tekniikan, palvelujen ja tukiohjelmien avulla voimme auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja saamaan uusia tulovirtoja.
 
OKIn Shinrai-kumppanuus tuo käyttöön useita tehokkaita toimintoja ja työkaluja: 
 
Ainutlaatuinen mahdollisuus käyttää Ready for Sale -portfoliota, joka sisältää eri toimialojen tarpeisiin räätälöityjä sovelluksia ja tulostusratkaisuja sekä reilun hyvitys- ja bonusjärjestelmän.
 
Omistautunut OKI-tiimi auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi.
 
Pääsy OKI PartnerNetiin, Shinrai-kumppaneiden digitaaliseen työtilaan. Pääset välittömästi käsiksi myynnin ja markkinoinnin resursseihin, kuten myyntiasiakirjoihin, asiakasreferensseihin ja TCO-työkaluihin.
 
OKIn myyntialusta auttaa kehittämään neuvottelutaitoja ja tuottamaan arvoa asiakkaille. Hyödynnä esimerkiksi kumppaneiden perehdytystä, online-koulutusta ja OKIn esittelyohjelmaa.
Hae OKIn Shinrai-kumppanuusohjelmaan, kasvata liiketoimintaasi, lisää jatkuvia tulovirtoja ja paranna kannattavuutta.

Connect with OKI Europe

linkedin youtube twitter facebook instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.