OKIS LØSNINGER TIL HOTELLER, RESTAURANTER OG CAFÉER


Tilbyd personaliserede kundeoplevelser, ved hjælp af tematiserede materialer og skilte, som udskrives hurtigt og omkostningseffektivt in-house. Så får du med garanti positive anmeldelser og gentagne reservationer.

For hotel-, restaurant- og caféejere (HoReCa) er det vigtigt, at alle kunder føler sig som noget særligt, for at skabe loyalitet og gentagne reservationer. Det kan være svært at håndtere skiftende gæsters og kunders behov, ofte inden for stramme deadlines og budgetter, især når man sætter sin lid til dyre og tidskrævende eksterne leverandører.
 
OKIs HoReCa-løsninger sikrer, at kundernes forventninger opfyldes hurtigt, omkostningseffektivt og professionelt. Fra personlige bannere og skilte på op til 1,3 m i længden til duge, bordkort, vandafvisende menukort, dørhængere, teltkort, rabatkuponer, gulv- og vinduesstickers og meget mere. Muligheden for at udskrive en lang række medier on-demand og in-house, selv håndtering af ændringer i sidste øjeblik, vil overstige kundernes forventninger. 
 
Skab et mindeværdigt ophold, en uforglemmelig temabegivenhed eller en firmabranded spiseoplevelse, der kan styrke kundeloyaliteten, bidrage til gentagne reservationer og positive anmeldelser samt øge indtjeningen med OKIs HoReCa-løsninger.

Gør alle kunder vigtige!

Kundetilfredshed er altafgørende for travle HoReCa-virksomheder, der har brug for at opfylde og overgå kundernes forventninger. Samtidig med at de øger indtjeningen. Fleksibiliteten ved at printe menukort, skræddersyede vandafvisende duge, reklamegaver med logo på, personaliserede festbannere og bordkort, dørhængere, personlig emballage, herunder kasser, flaskehængere og -hylstre og meget mere, sikrer, at HoReCa-virksomheder kan tilpasse sig hurtigt og omkostningseffektivt i en krævende branche.
"Det, at vi har vores egen in-house udskrivningsfacilitet og et grafisk designteam, betyder, at vi
kan producere et bredt udvalg af små oplag med en høj professionel standard til fornuftige
priser. Vi holder hårdt på striks administration af vores brandidentiteter, f.eks. er vores logoer og
farveskemaer altid konsekvente på tværs af forskelligt materiale, da vi selv styrer processen." 
Clio O'Gara, Chief Marketing Officer.

OKIs C800-serie – skaber en mindeværdig oplevelse for alle kunder

OKIs C800-serie består af yderst omkostningseffektive A3-farveprintere til virksomheder i HoReCa-branchen. Disse prisvindende printere indeholder innovativ, integreret digital LED-teknologi og leverer høj hastighed og høj kvalitet on demand og in-house på et stort udvalg af medier. Der er ikke længere behov for storformatprintere, specialiserede printenheder eller outsourcing til eksterne printbutikker. Levér en brugertilpasset oplevelse for at forbedre kundetilfredsheden og øge bundlinjen. 
 
  • Udskriv en lang række dokumenter i A6 op til A3, herunder bannere på op til 1,3 m  
  • Udskriv på papir fra 64 g/m2 til 256 g/m2 
  • Færdigskårne medier, skiltning, herunder vandtætte gulvstickers og aftagelige vinduestickers, plakater, foldere, menukort, personlig emballage, herunder flaskehængere og -hylstre
  • Fleksibel papirkapacitet og højkapacitetstonere til kontinuerlig in-house udskrivning 

Connect with OKI Europe

linkedin youtube twitter facebook instagram

©1995-2021 Oki Europe Ltd.