Europees retour programma voor verbruiksmaterialen


Recycling

OKI Printing Solutions goede doel is de organisatie ‘Save the Children’. OKI schenkt elk jaar aanzienlijke bedragen als onderdeel van haar inzet voor een betere toekomst voor de generaties van morgen.


Via het recycling programma heeft OKI Printing Solutions toegezegd om een bedrag te doneren aan de organisatie ‘Save the Children’ per ton verbruiksgoederen die gerecycled zijn. Dit komt neer op duizenden euro's per jaar en betekent dat de recycling ertoe zal bijdragen om kinderen te helpen over de hele wereld evenals het ondersteunen van een duurzame toekomst voor onze planeet.

 
Om ervoor te zorgen dat ons retour programma voor verbruiksmaterialen goed functioneert, vragen wij u de procedure zoals hieronder omschreven te volgen om gebruikte kleuren toner cartridges retour te sturen.
Om de milieu-effecten van het vervoer te beperken, vragen wij u om meerdere lege cartridges te retourneren als één enkel pakket.
 
Het retour programma is alleen van toepassing op originele OKI kleuren toner cartridges.
Onder geen beding kunnen wij cartridges van een ander merk of compatibele cartridges aanvaarden.
Procedure:
Nieuwe OKI tonercartridges worden geleverd met een verzendzak. Voor het retour zenden van kleuren cartridges per verzendzak, dient u de volgende stappen te volgen.
 
Gebruik van de verzendzak (geleverd bij nieuwe toners):
 
1.       Plaats de gebruikte kleuren cartridge in de verzendzak.
 
2.       Sluit de verzendzak door middel van de sluitstrip.
 
3.       Stop de verzendzak met daarin de gebruikte kleuren cartridge terug in de doos waarin uw nieuwe toner zat en plak de doos dicht.
 
4.       Klik hier om het gefrankeerd label te downloaden en plak deze op de doos.  Wij verzoeken u om meerdere lege kleuren cartridges als één pakket retour te zenden.

Connect with OKI Europe

linkedin youtube twitter facebook instagram

©1995-2022 Oki Europe Ltd.