Multifunción en color

Quester

Itävaltalainen rakennusmateriaali- ja laattatoimittaja


Suunnitelmallista tulostamista yrityssektorilla

Quester logo
Itävallan suurimpiin rakennusmateriaali- ja laattatoimittajiin kuuluvalla QUESTERilla on yli 50 000 asiakasta. IT-päällikkö vastaa yhdessä tiiminsä kanssa QUESTERin 23 toimipisteen IT-infrastruktuurista ja -järjestelmistä. Yrityksen suuren koon takia IT-resurssien hallinta ja käyttäjätuki veivät paljon aikaa, joten QUESTER odottikin uudelta tulostusratkaisultaan mahdollisimman helppokäyttöisiä käyttöliittymiä ja vakioituja toimintamalleja. QUESTERin IT-osasto otti tulostuskulujen hallinnassa käyttöön toimintamallin, jossa tulostustyöt liitetään kustannuspaikkoihin. Tämä parantaa kustannuksien läpinäkyvyyttä ja seurantaa. OKI suositteli QUESTERille yhteensä 247 tulostimen hankkimista. Mukana oli ES5162dnw- ja ES8453dnv-laitteita, jotka vastaavat yrityksen tarpeisiin yksinkertaistaa ja vakioida tulostustoimintoja. QUESTERin käytössä oli edelleen kuusi laitemallia, mutta uudella tulostusratkaisulla tulostuskuluja voitiin vähentää 6 prosenttia.
 
”Keskeinen tekijä oli käyttöönotto ilman tuotannon keskeytyksiä. OKIn ansiosta siirtyminen uuteen ratkaisuun tapahtui sujuvasti ilman riskejä. Saimme lisäksi OKIlta merkittävää asiantuntijatukea. Uusi tulostusratkaisu on osoittautunut ihanteelliseksi valinnaksi.” Michael Janisch, IT-johtaja, QUESTER
 
Lataa koko asiakasreferenssi ja lue, miten QUESTER hyötyi tulostuskulujen seurannasta ja paikan päällä tarjottavista ylläpito- ja huoltopalveluista koko MPS-sopimuskauden ajan.

Conexión con OKI Europe

linkedin twitter youtube instagram