Support

Hvor kan jeg finde mit produktnavn og serienummer?

Produktnavn

Du kan finde produktnavnet på forsiden af produktet.
Bemærk
  • Et lille bogstav i slutningen af produktnavnet er muligvis ikke medtaget.

Hvis du ikke kan finde et fuldstændigt match med dit modelnavn, skal du vælge et lignende modelnavn. Driver og brugervejledning er fælles.

Dvs. for produktnavn MC873 skal du vælge enten MC873dn eller MC873dnv

Serienummer

Serienummeret er en unik sekvens af tal og/eller bogstaver, der bruges til at identificere produktet.

Produktets serienummer kan findes et af følgende steder:

• Bag på maskinen
  • På venstre eller højre side
  • Inde i topdækslet
Gå til siden med ofte stillede spørgsmål og skriv "serienummer" som søgeord og vælge dit modelnavn.

FAQ >

I tilfælde af produktnavnet MC873 skal du vælge MC873dn eller MC873dnv.

• Placeringen af serienummeret kan også ses i manualen.
  • Ekstraudstyr eller dele, der installeres sammen med nogle produkter, kan afgøre dens serienummer.