Siden Microsoft afsluttet support af Windows XP, garanterer Oki ikke længere brug af OKI produkter under Ikke-understøttede operativsystemer

Se kompatibilitet med operativsystemer, hvis du ikke kan finde din printerdriver

Side om kompatibilitet med operativsystemer >

Driver

ESC/P Printer Driver

Version: 1.0

Størrelse: 280.5 KB

ESC/P printer driver allows your software application to control your printer.

Operativsystem: Windows Vista (32bit); Windows Vista (64bit); Windows XP (32bit); Windows XP (64bit); Windows Server 2008 (32bit); Windows Server 2008 (64bit); Windows Server 2003 (32bit); Windows Server 2003 (64bit)