Drivere og hjælpeprogrammer

Scanner Driver


Læs noterne og softwarelicensaftalen grundigt, før du downloader denne software. Hvis du ikke kan acceptere nogle af betingelserne i denne aftale, skal du undlade at downloade softwaren

Læs mærkaten for aftalen med betingelser for brug >

SPECIFIKATION

Filstørrrelse 14,955,520 Byte
Filnavn UniversalScannerDriver_111_81644.exe
Kategori Scannerdriver
Programversion 1.1.1
Produkter ES4172LP MFP; ES5162LP MFP; ES8453 MFP; ES8463 MFP; ES8473 MFP; ES8483 MFP; MC843; MC853; MC863; MC873; MC883
Operativsystem Windows Server 2003 (32bit)
Sprog Dansk; Fransk; Tysk; Italiensk; Japansk; Koreansk; Portugisisk; Forenklet kinesisk; Spansk; Traditionelt kinesisk

INSTALLATION

1. Double click on the downloaded file icon for installation.
2. Follow the instructions on the installer screen.

BEGRÆNSNINGER OG ANDRE BESKEDER

The MFP needs to be connected to USB or TCP/IP network.

Connect with OKI Europe

LinkedIn Twitter Youtube facebook instagram